parcham سرمایه گذاری برای تولید
  • // - 13:26
  • - تعداد بازدید: 51
  • - زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /Z3Y8

استرس درصد ابتلا به عفونت های قارچی در زنان را افزایش می دهد

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: استرس و مصرف مواد غذایی شیرین درصد ابتلا به عفونت های قارچی در زنان را افزایش می دهد.

به گزارش پایگاه خبری وب دا، راحله عسلی افزود: افراد دارای سیستم ایمنی ضعیف، مبتلایان به دیابت و اچ آی وی، بیمارانی که کورتون مصرف می کنند و زنان باردار مستعد ابتلا به عفونت های قارچی هستند.



راحله عسلی زمان شیوع عفونت های قارچی را سن باروری اعلام کرد و افزود: قبل از بلوغ و بعد از یائسگی درصد ابتلا به عفونت های قارچی بسیار کاهش می یابد.



وی توضیح داد: رعایت نکردن اصول بهداشتی و بیش از حد رعایت کردن آن فرد را در معرض ابتلا به این عفونت ها قرار می دهد، به طوری که استفاده مکرر از ژل های بهداشتی و رعایت بیش از حد بهداشت می تواند باکتری های مفید را از بین برده و با تضعیف سیستم ایمنی بدن زمینه ابتلا به عفونت های قارچی فراهم شود.



وی با بیان این که استفاده از لباس های تنگ و چسبان، محیط مرطوب، مصرف شیرینی جات و ... زمینه ابتلا به عفونت های قارچی را فراهم می کند، خاطرنشان کرد: اصلاح سبک زندگی، درمان دیابت، ورزش و دوری از استرس در پیشگیری از ابتلا به عفونت های قارچی تاثیر به سزایی دارد.


  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 8439
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید