افزایش خطر ابتلا به انواع بیماری در افراد چاق
چاقی خطر ابتلا به دیابت ، پرفشاری خون ، چربی خون بالا و سرطان را افزایش می دهد.
به گزارش « وب دا » کارشناس مسئول بهبود تغذیه معاونت بهداشتی با اشاره به شعار بسیج ملی تغذیه درسال 96 « کنترل و پیشگری از چاقی با تغذیه سالم » بیان کرد : به منظور پیشگیری و کنترل چاقی مصرف مواد غذایی حاوی قند ، چربی و نمک زیاد را کاهش دهید و هر روز در وعده های اصلی و میان وعده ها از سبزی های خام و پخته استفاده نمایید.
« نسرین علیزاده » در ادامه افزود : مصرف روزانه 3 تا 4 عدد میوه ، منابع فیبری مانند سبزی ها ، حبوبات ، نان های سبوس دار و لبنیات کم چرب و روزانه حداقل 30 دقیقه پیاده روی تند در پیشگیری و کنترل چاقی موثر است.