اهمیت مصرف نمک یددار برای کودکان
ید یکی از ریزمغذی های ضروری برای رشد و تکامل کودکان است.
به گزارش وبدا رئیس مرکز بهداشت بجنورد اظهار می کند:اگر چه توصیه می شود نمک بسیار کم مصرف شود ولی همان مقدار کم باید حتما از نمک یددار تصفیه شده باشد.
دکتر"مریم پور آدینه" تصریح می کند:کمبود ید موجب کاهش بهره هوشی و قدرت یادگیری در کودکان و دانش آموزان می شود.
وی یکی از مهترین راه های پیشگیری از اختلالات ناشی از کمبود ید را افزودن ید به مواد غذایی مانند ید دار کردن نمک،آب و نان عنوان کرد که در کشور ما به آن توجه شده است .
به گفته وی ید دار کردن نمک با صرفه ترین ،مطمئن ترین و سهل الوصول ترین راه پیشگیری از اختلالات ناشی از کمبود ید است.
دکتر "پور آدینه" افزود: در هنگام پخت غذا باید از نمک های تصفیه شده یددار که پروانه ساخت از وزارت بهداشت دارند به مقدار کم و در انتهای آشپزی استفاده شود و این نمک باید در آشپزخانه به دور از نور و در جای خشک و در ظرف در دار نگهداری گردد تا خواص آن حفظ شود.