parcham سرمایه گذاری برای تولید
  • // - 11:07
  • - تعداد بازدید: 57
  • - زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /ZyM

برنامه های هفته بسیج آموزش همگانی تغذیه تشریح شد

برنامه های هفته بسیج آموزش همگانی تغذیه ( 29 آذر لغایت 14 دی ) با محوریت کاهش مصرف قند ، نمک و چربی و افزایش مصرف سبزی ومیوه تشریح شد.

به گزارش « وبدا » مسئول بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه در این خصوص بیان کرد : در دومین جلسه کمیته اجرایی که با حضور ادارات کل و مدیران گروه معاونت بهداشتی برگزار شد ، بعد از بیان ضرورت اجرا و اهداف برنامه و مصوبات کمیته درون بخشی و ارائه نظرات حاضرین ،برنامه ها تصویب گردید.



« نسرین علیزاده » تصریح کرد : ارسال پیش نویس برنامه عملیاتی کمپین افزایش مصرف سبزی و میوه به ادارات جهت تایید نهایی و اجرا، برگزاری نشست خبری ، ارسال پیام های کوتاه و تیزر جهت زیرنویس در صدا و سیمای استان، تهیه تراکت ، تیزر و پیام های آموزشی جهت نصب در میادین و...، ارسال منابع آموزشی به کلیه سازمان ها و ادارات استان از جمله این برنامه ها می باشد.



وی در ادامه افزود : تهیه کتابچه تغذیه در احادیث و روایات با همکاری حوزه علمیه ، برگزاری کارگاه های تغدیه جهت دانشجویان دانشگاه ها ، توزیع میوه و سبزی در برنامه غذایی سلف دانشگاه ها ، برگزاری جلسات آموزشی تغذیه صحیح برای مدیران و مربیان مهدکودک ها و .. نیز از دیگر برنامه های این هفته می باشد.



 « علیزاده » همچنین بیان کرد : هماهنگی با سازمان مدیریت جهت برگزاری دوره کد دار با موضوع نقش تغذیه در پیشگیری از بیماری های غیر واگیر برای پرسنل ادارات استان نیز صورت گرفته است.


  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 2427
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید