parcham سرمایه گذاری برای تولید
  • // - 13:17
  • - تعداد بازدید: 53
  • - زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /Zja8

برگزاری جلسه گروه کاری سلامت و امنیت غذایی

چهارمین جلسه گروه کاری سلامت و امنیت غذایی خراسان شمالی برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری وب دا، چهارمین جلسه گروه کاری سلامت و امنیت غذایی استان به ریاست مدیرکل دفتر امور اجتماعی استانداری خراسان شمالی و دبیری رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان و با حضور تمامی نمایندگان ادارات کل عضو کارگروه و مدعوین مربوطه برگزار شد.

در ابتدای جلسه، ضمن مرور مصوبات جلسات قبل ،گزارش وضعیت آب شرب روستاهای شهرستان رازوجرگلان و گزارش پیگیری موضوع عرضه نان کامل با آرد سبوسدار در سطح استان توسط ادارات مربوطه ارائه شد.

همچنین در این جلسه گزارش پیگیری مصوبات جلسه ساماندهی شیر فله در سطح استان و گزارش پیگیری پساب تصفیه خانه اسفراین توسط ادارات ذیربط نیز ارائه شد.

طرح درخواست به روزرسانی اسامی پیامگزاران سلامت دستگاه های اجرایی استان و طرح درخواست تعیین جرم فروش قرص برنج از دیگر موضوعات مطرح شده در چهارمین جلسه گروه کاری سلامت و امنیت غذایی استان بود که پس از بحث و تبادل نظر اعضای جلسه، مصوباتی به منظور پیگیری دستگاه‌های ذیربط تنظیم شد.



 


  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 9310
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید