parcham سرمایه گذاری برای تولید
  • // - 15:03
  • - تعداد بازدید: 32
  • - زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /ZRP7

برگزاری کارگاه آموزشی کاهش چربی، قند و نمک برای مسئولین فنی کارخانجات و کارگاه های استان و کارشناسان معاونت غذا و داروی دانشگاه

کارگاه آموزشی کاهش چربی، قند و نمک برای مسئولین فنی کارخانجات و کارگاه های استان و کارشناسان در معاونت غذا و داروی خراسان شمالی برگزار شد.

به گزارش وب دا معاون غذا و داروی دانشگاه با اعلام این خبر بیان کرد: این دوره که توسط یکی از اساتید دانشگاه علوم پزشکی مشهد برای مسئولین فنی واحدهای تولیدی استان و کارشناسان با عنوان کاهش استفاده و مصرف چربی، قند و نمک در محصولات غذایی و آشامیدنی برگزار گردید ، مورد استقبال قرار گرفت.



دکتر علی یوسفی افزود : برگزاری این دوره آموزشی در راستای ارتقاء سطح سلامت جامعه و اجرایی نمودن برنامه عملیاتی معاونت غذا و دارو صورت گرفت و با توجه به  اهمیت تولید محصولات سالم و کاهش مصرف چربی و قند و نمک برای کاهش بیماریهای واگیر ،برگزاری این دوره ها و تداوم آن ها اثربخش می باشد.


  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 4723
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید