بهبودیافتگان کرونا باید مراقبت تغذیه ای ویژه ای داشته باشند
مدیر گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی خراسان شمالی گفت: بهبودیافتگان کرونا به ویژه افراد آسیب پذیر باید تحت نظر و مراقبت تغذیه ای ویژه قرار بگیرند.

به گزارش پایگاه خبری وب دا، نسرین علیزاده اظهار کرد: در دوره بیماری، اشتهای بیمار کاهش یافته و به دلیل عدم دریافت کافی مواد مغذی، احتمال بروز سوءتغذیه پروتئین انرژی یا کمبود ریز مغذی ها افزایش می یابد.
وی بیان کرد: بهبودیافتگان کرونا به ویژه افراد آسیب پذیر همچون کودکان، مادران باردار و شیرده، سالمندان و مبتلایان به بیماریهای مزمن همچون سل، سرطان، دیابت، فشار خون بالا و ... باید تحت نظر و مراقبت تغذیه ای ویژه قرار بگیرند.
علیزاده با بیان اینکه در دوران نقاهت، اشتها افزایش می یابد، افزود: این زمان بهترین فرصت برای جبران کمبود آب و الکترولیت ها و ویتامین ها پروتئین و انرژی مورد نیاز بدن است که در طول بیماری به علت افزایش نیاز به مواد مغذی و مقوی و آب و الکترولیت های ناشی از سوخت و ساز بالا در بدن و در عین حال بی اشتهایی ناشی از بیماری به میزان لازم و کافی تامین و جذب نشده اند.
وی سپس رعایت رژیم غذایی غنی از غذاهای گیاهی یا حداقل فرآوری شامل میوه، سبزی، نان و غلات سبوس دار، حبوبات، ماهی و مرغ و مصرف کم گوشت قرمز را برای تسریع در بهبودی توصیه کرد.
علیزاده با اشاره به این که دریافت کافی مواد غذایی و رعایت تعادل و تنوع در مصرف منجر به تقویت سیستم ایمنی و بازگشت سریع تر سلامتی میشود، گفت: ادامه مصرف مکمل های تغذیه ای مطابق با دستورالعمل های ابلاغی کشوری در کودکان زیر دو سال، مادران باردار و شیرده، نوجوانان و سالمندان توصیه میشود.
وی خاطرنشان کرد: الزامات تغذیه ای، پرهیزهای غذایی و نکات بهداشتی و ایمنی در تمامی مراحل تهیه و آماده سازی و نگهداری، پخت و سرو غذا توسط مراقبین و تامین کنندگان غذا در نقاهتگاه ها و منازل باید مورد توجه و دقت قرار بگیرد.