parcham سرمایه گذاری برای تولید
  • // - 12:39
  • - تعداد بازدید: 55
  • - زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /Zaa

بیماری ام. اس قابل سرایت نیست

بیمارس ام. اس قابل سرایت نیست و در فرزند آوری مشکلی ایجاد نمی کند .

به گزارش پایگاه خبری وبدا، عضو هئیت علمی و پزشک متخصص مغز و اعصاب دانشگاه گفت ام. اس یا مولتیپل اسکروزیس به طور معمول در بالغین جوان بروز می کند و در زنان بیش از مردان رخ  می دهد.



دکتر «شمس زاده» افزود : این بیماری در ازدواج و بارداری مشکل خاصی ایجاد نمی کند و به هیچ عنوان قابل سرایت نیست.



وی تصریح کرد : استفاده مرتب از داروها، پیشگیری از قرار گرفتن در معرض هوای خیلی گرم یا سرد، مصرف سبزی ها و میوه های تازه، مراقبه کردن و دوری از استرس و حفظ آرامش، انجام حرکات ورزشی یوگا در پیشگیری از عود حملات ام . اس تاثیر به سزایی دارد.



وی اظهار داشت : اگر چه درمان قطعی برای ام . اس وجود ندارد اما داروهای تنظیم کننده سیستم ایمنی می تواند به عنوان درمان پایه ای که منجر به کاهش حمله ها، ناتوانی و التهاب مغزی می شود، مورد استفاده قرار بگیرد.



وی خاطر نشان کرد : کورتون، بهبودی بیماران مبتلا به ام. اس را سریع تر می کند اما تنها راه درمان برای این بیماران نیست و فقط دوره حمله ها را کوتاه می کند.


  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 2803
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید