parcham سرمایه گذاری برای تولید
  • // - 13:03
  • - تعداد بازدید: 49
  • - زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /Z3P8

تاکید سرپرست دانشگاه بر حضور پرشور همه دانشگاهیان در انتخابات دوم اسفند

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی بر حضور پرشور همه دانشگاهیان در انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری تاکید کرد.

به گزارش وبدا؛ دکتر سید احمد هاشمی با بیان اینکه دعوت از مردم برای مشارکت پرشور و حداکثری در انتخابات از وظایف دانشگاه هاست خاطرنشان کرد: ایجاد نشاط اجتماعی در میان جوانان بخصوص دانشجویان و دانشگاهیان زمینه ساز انتخاباتی قانونمند و پرشور خواهد بود.



وی از انتخابات به عنوان مظهر وحدت ملی نام برد .



وی با تاکید بر اینکه دانشگاه ها صندوق رای و اتاق فکر هیچ گروه سیاسی نیستند یادآور شد: دانشگاه محیطی علمی، آرام و بانشاط است و وظیفه جامعه دانشگاهی شفاف سازی، آگاهی بخش و دعوت بر حضور و مشارکت پرشور آحاد جامعه در انتخابات است.



دکتر هاشمی از همه کارکنان، اعضای هیات علمی و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی خواست تا با حضور پرشور و حداکثری خود در انتخابات دوم اسفندماه برگ زرین دیگری در تاریخ انقلاب اسلامی به نام خود ثبت کنند.


  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 7926
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید