parcham سرمایه گذاری برای تولید
  • // - 08:02
  • - تعداد بازدید: 38
  • - زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /Zn48

تهیه غذا از رستوران های بین راهی شناخته نشده ؛ تهدیدی برای سلامتی در سفرهای نوروز

تهیه غذا از رستوران های بین راهی شناخته نشده طی سفرهای نوروزی ، تهدیدی برای سلامت اعضای خانواده به ویژه کودکان است .

به گزارش پایگاه خبری وب دا، مسئول تغذیه مرکز بهداشت شهرستان بجنورد عنوان کرد : غذاهایی که برای سفر تهیه می شود به هیچ عنوان نباید آبکی باشد زیرا احتمال فساد آن ها بیشتر است و میکروب ها و باکتری ها در فضای مایع، محیط مناسب تری برای رشد و تکثیر پیدا می کنند.

جودت افزود : غذاهای خشک همراه با سبزیجات تازه که به خوبی شسته و ضد عفونی شده باشد بهتر از هر نوع غذای دیگری است.

وی تاکید کرد : از مصرف پنیر، سرشیر و خامه غیر پاستوریزه، انواع سس های چرب به ویژه سس مایونز در طول سفر به شدت خودداری کنید و بهتر است از لبنیات و ماست های کم چرب و پاستوریزه و لیمو ترش به عنوان چاشنی سالاد استفاده کنیم.

وی اظهار داشت : مصرف نوشیدنی های محلی نظیر آب زرشک، آب آلبالو و لواشک، تمبر هندی و آلوچه که بسته بندی نشده است و دارای کد بهداشتی و پروانه ساخت نیست به هیچ عنوان توصیه نمی شود.


  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 6577
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید