parcham سرمایه گذاری برای تولید
  • 1404/04/12 - 07:35
  • - تعداد بازدید: 22
  • - زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /ZQqk

توصیه‌های مهم بهداشتی برای نذری‌پزان محرم

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با تأکید بر رعایت نکات بهداشتی در ایام محرم، به ویژه در نذری‌پزان، گفت: نذر سالم، ضامن سلامت عزاداران است و باید به این نکته به صورت ویژه توجه شود.

 

دکتر افشین دلشاد در گفتگو با وبدا با اشاره به فرا رسیدن ایام تاسوعا و عاشورا افزود: تهیه و توزیع نذری، سنتی ارزشمند و ریشه‌دار در فرهنگ ایرانی و اسلامی است اما بی‌توجهی به اصول بهداشتی در این فرآیند، می‌تواند به بروز بیماری‌های واگیر و مسمومیت‌های غذایی منجر شود.

 

وی با بیان اینکه کارشناسان بهداشت محیط در این ایام، نظارت‌های خود را بر مراکز طبخ نذری افزایش داده‌اند، گفت: در صورت مشاهده تخلف، اخطار بهداشتی صادر و در صورت تکرار، با متخلفان برخورد قانونی صورت می‌گیرد.

 

وی تأکید کرد: رعایت بهداشت فردی، استفاده از مواد اولیه سالم، طبخ کامل غذا، نگهداری مناسب در زنجیره سرد و گرم، استفاده از ظروف یکبار مصرف مجاز، پرهیز از توزیع غذای باقی‌مانده و نظافت محل طبخ از مهم‌ترین نکاتی است که نذری‌پزان باید مورد توجه قرار دهند.

 

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی همچنین از عزاداران خواست در مراسم شلوغ، از تماس‌های غیرضروری، نوشیدن دسته‌جمعی آب، و صرف خوراکی‌های مشکوک پرهیز کرده و در صورت احساس بیماری، از حضور در جمع خودداری کنند.

 

وی خاطرنشان کرد: تیم‌های فوریت‌های پزشکی نیز با استقرار در نقاط پرتجمع، آماده ارائه خدمات درمانی سریع به عزاداران خواهند بود.

 

وی در پایان گفت: محرم فرصتی برای همدلی و خدمت‌رسانی به مردم است و رعایت اصول بهداشتی در این ایام، نشانه احترام به جان انسان‌ها و تقویت فرهنگ سلامت در جامعه خواهد بود.

  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 55680
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید