طی ایام تعطیلات نوروزی به ثبت رسید:
تولد 543 نوزاد در بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی از تولد 543 نوزاد در بیمارستان های تحت پوشش طی ایام تعطیلات نوروزی، خبر داد و گفت: حضور شبانهروزی تیمهای درمانی در بخشهای اورژانس و زنان و زایمان و سایر بخش ها، ارائه خدمات مطلوب درمانی و بهداشتی را در اجرای طرح سلامت نوروزی به همراه داشت.

دکتر محمدرضا صفدری در گفت و گو با وبدا با بیان اینکه طی بازه زمانی 25 اسفند 1403 الی 15 فروردین 1404، بیشترین تولدها با 359 مورد مربوط به بیمارستان بنتالهدی بجنورد بوده است، افزود: 78 مورد از تولدها در بیمارستان امام خمینی (ه) شیروان، 68 مورد در بیمارستان ثامنالائمه بجنورد، 18 مورد در بیمارستان جوادالائمه جاجرم، 17 مورد در پورسینای آشخانه و 3 تولد نیز در بیمارستان شهدای فاروج بوده است.
وی با تقدیر از زحمات کادر پرستاری، ماماها و تمام نیروهای درمانی که با فداکاری و مسئولیتپذیری در ایام نوروز در کنار مردم بودند، خاطرنشان کرد: این تعداد تولد، تنها بخشی از خدمات گستردهای است که با همکاری پرسنل پرتلاش در مراکز درمانی استان ارائه شده است.
نظر دهید