parcham سرمایه گذاری برای تولید
  • // - 10:19
  • - تعداد بازدید: 91
  • - زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /ZRe

خطر مسمومیت با مصرف زیاد چغاله بادام های تلخ

مصرف زیاد چغاله بادام های تلخ در فصل بهار زمینه بروز مسمومیت را فراهم می آورد.

به گزارش پایگاه خبری وبدا، مسئول تغذیه مرکز بهداشت بجنورد گفت : چغاله بادام هایی که مقداری تلخی دارند حاوی مقادیر کمی اسید سیانوریک و ترکیبی از سم خطرناک سیانور هستند که مصرف زیاد آن می تواند منجر به مسمومیت شود.



«شهلا جودت» افزود : مواد مغذی میوه نارس بادام کمتر از میوه های رسیده است و از نظر کلسیم، آهن و به طور کلی املاح معدنی در سطح پائین تر قرار دارد.



وی تصریح کرد : رسیده این میوه افراد را در برابر پوکی استخوان، افزایش کلسترول، کم خونی و چسبندگی روده ها محافظت می کند.



وی اظهار داشت : این میوه نوبرانه ترکیباتی دارد که وجود آن ها در معده مانع آسیب رسیدن به بافت معده و بروز سرطان معده می شود.



وی خاطر نشان کرد : رعایت اصول بهداشتی و شستشوی صحیح آن به منظور حفظ سلامت ضروری است.


  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 3070
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید