رستوران ها و مراکز اقامتی محور اصلی نظارت های بهداشتی در طرح سلامت نوروزی
در طرح سلامت نوروزی به دلیل افزایش مسافرت ها، یکی از محور های اصلی نظارت های بهداشت محیطی رستوران ها و مراکز اقامتی هستند .

به گزارش « وب دا » مدیر سلامت محیط و کار معاونت بهداشتی دانشگاه با بیان این مطلب گفت : در طرح سلامت نوروزی با توجه به افزایش مسافرت ها ،نظارت های بهداشت محیطی بر رستوران ها ، تفرجگاه ها و مراکز اقامتی تشدید خواهد شد.
مهندس « علیرضا نوروزیان » تصریح کرد : محور اصلی تمرکز ما بر بهداشت فردی و بهداشت غذایی در رستوران ها، ابزار و ظروف ، مشکلات آب ، فاضلاب و پسماند خواهد بود.
وی تاکید کرد : داشتن کارت بهداشت، پروانه بهره برداری و رعایت بهداشت فردی در اولویت است و پروانه بهره برداری باید در معرض دید عموم باشد .
این مسئول افزود : اگر رستوران های بین راهی و هتل ها و مراکز سیاحتی و زیارتی خدمات غیر حرفه ای ارائه دهند و به واسطه شلوغی و جمعیت زیاد مسائل بهداشتی را رعایت نکنند، با همکاری سازمان تعزیرات ،قوه قضائیه و نیروی انتظامی با جدیت برخورد می شود.