روغن های مایع خوراکی؛ مناسب برای پخت و پز
برای پخت و پز می توانید روغن های مایع خوراکی را به جای روغن های حیوانی یا روغن های جامد استفاده کنید.
به گزارش « وب دا » مسئول بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه با بیان این مطلب گفت : روغن های نباتی جامد و روغن های حیوانی شامل چربی های حیوانی ، پیه ، روغن بعضی از مواد گیاهی مانند روغن نخل ، روغن نارگیل و کره کاکائو می باشند که باعث افزایش کلسترول بد در خون می گردد.
«نسرین علیزاده » در ادامه افزود : روغن های مایع در دانه سویا ، مغز دانه ها ( گردو ، پسته و بادام) و روغن های گیاهی ( آفتابگردان ، زیتون ، ذرت و ...) برعکس روغن های جامد باعث افزایش کلسترول خوب و کاهش کلسرول بد در خون می گردد.
وی با تاکید بر اینکه برای پخت و پز مواد غذایی ازمقدار کم روغن و درجه حرارت پایین استفاده کنید بیان کرد : حرارت بالا ، اثرات نامطلوبی بر مواد غذایی برجای می گذارد و باعث تولید مواد مضر و خطرناکی در غذاها می شود ، هر چه مدت زمان سرخ کردن طولانی تر باشد اثرات نامطلوب آن روی غذا بیشتر خواهد بود.