parcham سرمایه گذاری برای تولید
  • // - 13:31
  • - تعداد بازدید: 87
  • - زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /Z3G8

سرکه و نمک انگل موجود در سبزیجات را از بین نمی برد

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: سرکه و نمک انگل موجود در سبزیجات و میوه ها را از بین نمی برد و مبنای علمی ندارد.

به گزارش پایگاه خبری وب دا، دکتر آذر شکری یادآور شد: با توجه به آن که نمی توانیم کنترلی بر ورود حیوانات به مزارع داشته باشیم، باید با حساسیت بیشتری نسبت به شستشو و ضدعفونی سبزیجات اقدام کنیم.



دکتر شکری استفاده از مایع ظرفشویی رابرای جداسازی انگل از سبزیجات، مناسب و موثر دانست و افزود: مایع ظرفشویی باعث می شود کشش سطحی آب کاهش یابد و در نتیجه تخم انگل از سطح سبزیجات جدا شود.



وی اضافه کرد: استفاده از مایع ظرفشویی برای همه انواع سبزیجات و میوه ها نظیر کاهو و ... مناسب است و بعد از مرحله انگل زدایی با مایع ظرفشویی، استفاده از مواد ضدعفونی کننده سبزیجات توصیه می شود.



وی با بیان این که مایع ظرفشویی هیچ نوع ضرری ندارد و زمینه ابتلا به سرطان را به وجود نمی آورد، توضیح داد: متاسفانه تصورات اشتباه و شایعات در این زمینه باعث شده بیشتر افراد از مایع ظرفشویی استفاده نکنند و سرکه و نمک را جایگزین آن کنند.



دکتر شکری یادآور شد: خیساندن سبزیجات در محلول آب و مایع ظرفشویی حدود 5 دقیقه و ماده ضدعفونی کننده حدود 20 تا 30 دقیقه توصیه می شود که در مرحله اول انگل زدایی و در مرحله دوم باکتری زدایی انجام می شود.



وی خاطرنشان کرد: برای سبزیجاتی که قصد پخت آن را دارید انجام مرحله دوم نیز توصیه می شود، اما ضرورتی ندارد.


  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 8610
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید