ضرورت توجه به سلامت و ظاهر، طعم و بوي طبيعي مواد غذايي برای پیشگیری از مسمومیت غذایی
توجه به سلامت و ظاهر، طعم و بوي طبيعي مواد غذايي برای پیشگیری از مسمومیت غذایی به ویژه در سفر و فصل گرما ضروری است .
به گزارش وبدا سرپرست مرکز بهداشت بجنورد گفت: برخي باكتري هاي موجود در غذا در روده سبب مسموميت شده و بر سيستم گوارش تاثير مي گذارند، احتمال مسموميت با مواد غذايي مانند ماهي و گوشت به ويژه انواع گوشت های كبابی بيشتر است.
دکتر"مریم پور آدینه" اظهار داشت:در هنگام بروز مسموميتهاي غذايي باید از غذاهاي كم حجم و مايعات زياد استفاده شود.
دکتر"پور آدینه" تصریح کرد: احتمال مسموميت به دنبال مصرف ميان وعدههاي دست ساز مانند بستني، چيپس، آب ميوه و ... كه از دست فروش ها تهيه مي شود، بيشتر است.
به گفته وی در مسموميت هاي غذايي نياز فوري به مصرف آنتي بيوتيك و داروهاي خوراكي قوي نيست و بايد از اين امر پرهيز شود زيرا مصرف داروهاي قوي در درمان مسموميت ها، ممكن است مشکلات بعدي را باعث شود.
سرپرست مرکز بهداشت بجنورد گفت: به منظور جلوگيري از بروز بيماري هاي گوارشي در مسافرتها لازم است برای صرف غذا در رستوران های بین راهی به بهداشت و سلامت محیط و غذا توجه نمود و مواد غذايي و كنسروها قبل از مصرف باید كاملا داغ شده یا 20 دقیقه جوشانده شوند و از آب جوشيده سرد شده و يا آب معدني استفاده گردد .