parcham سرمایه گذاری برای تولید
  • // - 10:08
  • - تعداد بازدید: 51
  • - زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /ZzB8

غذاهای پرنمک خطر ابتلا به مشکلات کلیوی را افزایش می دهد

مصرف فست فودها، غذاهای آماده و غذهای پرنمک خطر ابتلا به سنگ های کلیوی را افزایش می دهد.

به گزارش پایگاه خبری وبدا، پزشک فوق تخصص نفرولوژی و عضو هیأت علمی دانشگاه با اعلام این خبر گفت: بیماری های کلیوی علایم اختصاصی خاصی ندارد و هر فرد با وجود علایمی نظیر ضعف، بی حالی، فشارخون بالا، کاهش وزن، ورم پاها و صورت، تنگی نفس و کم خونی به منظور بررسی های لازم باید به پزشک متخصص مراجعه کند.

دکتر امیر بیگدلی افزود: همه افراد عادی از سن ۴۰ سالگی به بعد باید سالی یک مرتبه برای بررسی و انجام آزمایش های کامل و اطمینان از سلامت کلیه ها اقدام کنند.

وی اظهار داشت: مبتلایان به فشارخون بالا و دیابت و افرادی که عفونت های مکرر، سنگ های کلیوی و سابقه خانوادگی ابتلا به بیماری کلیوی و دیالیز دارند باید زودتر از افراد عادی به پزشک متخصص مراجعه کنند.

وی اضافه کرد: بی تحرکی، وزن بالا، مصرف مواد مخدر و الکل، مصرف زیاد نوشابه و فرآورده های پروتئینی حیوانی خطر ابتلا به بیماری های کلیوی را افزایش می دهد.

وی یادآور شد: فعالیت بدنی روزانه حدود ۳۰ تا ۶۰ دقیقه، مصرف مایعات کافی و استفاده از غذاهای سالم خانگی و کم نمک در پیشگیری از ابتلا به مشکلات کلیوی کمک کننده است.

وی خاطرنشان کرد: میزان مصرف مایعات به تحرک فرد بستگی دارد و هرچه میزان تحرک و تعریق فرد بیشتر باشد نیاز به دریافت مایعات بیشتر است. 


  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 7729
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید