parcham سرمایه گذاری برای تولید
  • 1404/03/08 - 12:44
  • - تعداد بازدید: 36
  • - زمان مطالعه : 2 دقیقه
  • /Zwa4

قدردانی معاون استاندار از میزبانی شایسته جشنواره ملی ایده تا ثروت

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار در دیدار دکتر رزمجویی، دبیر ستاد توسعه اقتصاد دانش بنیان علوم و فناوری‌های گیاهان دارویی و طب سنتی معاونت علمی فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، دکتر هاشمی رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان و جمعی از معاونان و مدیران این دانشگاه و همچنین رئیس پارک علم و فناوری استان، از میزبانی شایسته از برگزاری نخستین جشنواره ملی ایده تا ثروت قدردانی کرد. 

 

به گفته مهندس معموری، برگزاری جشنواره های در سطح ملی به میزبانی استان، باعث حضور مسئولان ارشد کشور در حوزه های مختلف در استان می شود و این حضور و جویا شدن میدانی مسئولان از اوضاع مسائل استان می تواند، در تصمیم گیری ها و حمایت ها در حوزه توسعه استان تاثیر گذار باشد.

وی همچنین از دیدار اخیر با دکتر افشین معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور خبر داد که از وی برای سفر به استان خراسان شمالی دعوت کرد و مورد موافقت دکتر افشین نیز قرار گرفت. 

وی با بیان اینکه می بایست نگاه ویژه تری به خراسان شمالی باشد، ابراز کرد: عدم توسعه متوازن شکل گرفته به واسطه عدم تزریق اعتبارات و ... باعث شده است استان در جایگاه واقعی خود نباشد و حق مردم ادا نشود. 

وی همچنین تسهیلات تبصره 18 را ظرفیت ویژه ای دانست که می تواند باعث توسعه واحدهای مختلف و به ویژه شرکت های دانش بنیان شود.

وی همچنین از برنامه ریزی ها برای میزبانی از برگزاری رویداد ملی گیاهان دارویی در استان خبر داد و از دکتر رزمجویی دبیر ستاد توسعه اقتصاد دانش بنیان علوم و فناوری‌های گیاهان دارویی و طب سنتی معاونت علمی فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری نیز برای حضور در این رویداد دعوت کرد. 

نگاه به تکمیل زنجیره تولید، عوامل عقب ماندگی استان در شاخص های مختلف، ضرورت استفاده از ظرفیت های قانونی برای ارتقا شاخص های مختلف اقتصادی و به نفع مردم استان در سطح ملی، توجه ویژه به توسعه زیرساخت ها برای کمک به توسعه استان از دیگر موضوعات مورد اشاره از سوی مهندس معموری بود. 

 

دبیر ستاد توسعه اقتصاد دانش بنیان علوم و فناوری‌های گیاهان دارویی و طب سنتی معاونت علمی فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری نیز در این دیدار با بیان اینکه خراسان شمالی پتانسیل بسیار بالایی دارد، ابراز کرد: بعضی از ایده های ارائه شده مخصوصا در حوزه گیاهان دارویی قابل تحسین هستند و می بایست استان خراسان شمالی از ظرفیت مالی فراهم شده از سوی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در حوزه شرکت های دانش بنیان و ... بیشتر استفاده کند. 

وی همچنین به این موضوع اشاره کرد که می بایست دبیر ستادهای مختلف معاونت علمی ریاست جمهوری بیشتر در استان ها حضور یابند تا چالش های احتمالی پیش روی شرکت های دانش بنیان و ... در کمترین زمان ممکن مرتفع شود. 

تسهیلات بلاعوض، تسهلات معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و تسهیلات تبصره 18 از مواردی بود که دکتر رزمجویی به آن ها اشاره کرد که برای حمایت از شرکت های دانش بنیان پیش بینی شده است. 

وی همچنین بر ضرورت ارتباط قوی تر بین شرکت های دانش بنیان با واحدهای علمی و دانشگاه ها تاکید کرد و ادامه داد: تعداد شرکت های دانش بنیان به نسبت جمعیت و واحدهای دانشگاهی و علمی در استان پایین است و امیدواریم طی یکی دو سال آینده شاهد ارتقا کمی و کیفی شرکت های دانش بنیان در استان باشیم و در این خصوص حمایت خواهیم کرد.

 

  • گروه خبری : اخبار ویژه دانشگاه,آخرین اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 54808
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید