لزوم استفاده از مواد غذایی و فرآورده های خام دامی با کشتار مجاز و بسته بندی مورد تایید وزارت بهداشت و سازمان دامپزشکی در تهیه نذورات محرم
در تهیه نذورات محرم باید از مواد غذایی و فرآورده های خام دامی با کشتار مجاز و بسته بندی مورد تایید وزارت بهداشت و سازمان دامپزشکی استفاده شود.
به گزارش « وب دا » مدیر گروه بهداشت محیط و حرفه ای معاونت بهداشتی دانشگاه با بیان این مطلب گفت : باید توجه داشت که احشام مورد استفاده برای ذبح و قربانی باید از مراکز مجاز مورد تایید دامپزشکی تهیه شود.
مهندس « محمود بهنیا » تصریح کرد : در تهیه و طبخ نذورات همچنین باید از نمک های بسته بندی ید دار تصفیه شده و روغن های دارای مجوز ساخت از سازمان غذا و دارو با ترانس پایین استفاده شود.
این مسئول افزود : باید از نگهداری مواد غذایی پخته شده در دمای محیط به مدت طولانی بیش از دو ساعت ، بسته بندی غذا پیش از 2 ساعت قبل از مصرف و نگهداری مواد غذایی خام و پخته شده در مجاورت هم در داخل یخچال و یا سردخانه خودداری شود.
این مسئول همچنین بیان کرد : بنابر تمهیدات بهداشتی ، شستشو و گندزدایی مستمر ظروف چند بار مصرف که برای توزیع آب ، چای و مواد غذایی استفاده می شود ضروری است و در صورت استفاده از ظروف یکبار مصرف ترجیحا ظروف یک بار مصرف گیاهی ، سلولزی و آلومینیومی استفاده شود.