لزوم توجه به نشانگر های رنگی تغذیه ای درج شده بر روی بسته بندی مواد غذایی جهت اصلاح الگوی مصرف
به منظور اصلاح الگوی مصرف و حفظ و ارتقای سلامت باید به نشانگر های رنگی تغذیه ای درج شده بر روی بسته بندی مواد غذایی توجه نمود.

به گزارش « وب دا » مدیر نظارت بر مواد غذایی ، آشامیدنی و بهداشتی معاونت غذا و دارو با بیان این مطلب گفت : هدف از نشانگرهای رنگی کمک به مصرف کننده به منظور شناسایی ویژگی های تغذیه ای محصول است تا با توجه به شرایط جسمی ونیازهای شخصی، انتخاب آگاهانه داشته باشد.
دکتر « حسن براتی زاده » با اشاره به اینکه این نشانگرها مقادیر پنج شاخص مهم و موثر در سلامتی از جمله انرژی ، قند ، چربی ، نمک و اسیدهای چرب ترانس موجود در هر سهم یا بسته را به صورت سه رنگ سبز ، زرد و قرمز نشان می دهد افزود : رنگ سبز به معنی کم است و ما را به یک انتخاب مطمئن و سالم راهنمایی می کند ، رنگ زرد یا نارنجی به معنی متوسط است که ما را به یک انتخاب نسبتا خوب راهنمایی می کند و رنگ قرمز به معنی مقادیر زیاد در ماده غذایی است که باید به آن دقت نمود.
این مسئول تصریح کرد : نشانگرهای رنگی تغذیه ای به منظور مقایسه یک محصول با محصول دیگر نیست بلکه مقایسه یک محصول با تولید متفاوت است و اولویت با انتخاب محصولی است که با توجه به شرایط فیزیکی و جسمی ما مناسبت تر باشد.
وی در ادامه افزود : ما باید بتوانیم با استفاده از نشانگر های رنگی تغذیه ای و مقادیر آنها بین دو ماده غذایی مثلا بین دو بیسکویت ، دو ماست ، دو کیک مناسبترین انتخاب را داشته باشیم.