لزوم توجه مردم به نشانگر های رنگی تغذیه ای هنگام خرید مواد غذایی
نشانگرهای رنگی تغذیه ای روی برچسب مواد غذایی به منظور افزایش آگاهی مصرف کنندگان و اصلاح الگوی مصرف در ارتقای سلامت جامعه می باشد.
به گزارش « وب دا » مدیر نظارت بر مواد غذایی ، آشامیدنی و بهداشتی معاونت غذا و دارو با بیان این مطلب گفت : وقتی نوار مربوطه به رنگ سبز باشد یعنی این ماده غذایی از سلامت بیشتری برخوردار است و مقدار نمک ، قند ، چربی و چربی مضر آن کم است.
دکتر « براتی زاده » تصریح کرد : وقتی نوار به رنگ نارنجی باشد یعنی باید در مصرف این ماده غذایی احتیاط کرد و مقدار قند ، چربی ، نمک و چربی مضر آن متوسط است.
وی همچنین افزود : رنگ نوار مربوطه وقتی به رنگ قرمز باشد یعنی دارای مقدار زیادی قند ، چربی ، نمک و چربی مضر است و مصرف آن ماده غذایی حتی به مقدار کم سبب ایجاد بیماری های از قبیل دیابت ، مشکلات قلبی - عروقی ، فشارخون و ... در افراد مستعد خواهد شد.
دکتر « براتی زاده » تاکید کرد : حتما هنگام خرید مواد غذایی به منظور پیشگیری از ابتلا به بیماری ها به این نشانگر های رنگی تغذیه ای توجه نمایید.