parcham سرمایه گذاری برای تولید
  • // - 11:07
  • - تعداد بازدید: 59
  • - زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /ZJT8

مبتلایان به دیابت غذاها را به شکل آب پز و بخارپز مصرف کنند

پزشک متخصص تغذیه و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: مبتلایان به دیابت غذاها را به شکل آب پز و بخار پز مصرف کنند.

به گزارش پایگاه خبری وب دا،دکتر امید توپچیان افزود: مبتلایان به دیابت به سه وعده اصلی غذا و میان وعده نیاز دارند تا به افت قند خون و مشکلات ناشی از آن دچار نشوند.

دکتر توپچیان اظهار داشت: کاهش فعالیت بدنی، رژیم غذایی پرکربوهیدرات، توارث و سابقه خانوادگی، اضافه وزن و چاقی و مصرف زیاد غذاهای پرچرب، پر کالری و سرخ کردنی خطر ابتلا به دیابت در افراد را افزایش می دهد.

وی عفونت های مقاوم را یکی از علایم دیابت برشمرد و عنوان کرد: علاوه بر پرخوری، پرنوشی، پر ادراری، کاهش وزن افزایش قند خون، عفونت های مقاوم نیز از علایم و نشانه های دیابت به شمار می رود.

وی نسبت به مصرف میوه های شیرین و غذاهای کنسروی و فرآوری شده در این بیماران هشدار داد و خاطرنشان کرد: مبتلایان به دیابت مصرف میوه هایی نظیر خربزه، هندوانه، موز و طالبی را باید حداکثر به یک عدد یا قاچ در روز محدود کنند.

دکتر توپچیان کنترل دیابت به ویژه در شرایط کنونی را به منظور پیشگیری از بیماری ضروری دانست و گفت: مصرف سبوس غلات نظیر جو دوسر و گندم و‌جوانه گندم به مقدار فراوان برای مبتلایان به دیابت مفید و موثر است.

وی اظهار داشت: دیابتی ها بهتر است از نان های کم نمک و جوش شیرین استفاده کنند و بهترین نان پیشنهادی برای آن ها نان جو و سنگک است.


  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 8193
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید