parcham سرمایه گذاری برای تولید
  • // - 11:47
  • - تعداد بازدید: 61
  • - زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /Z9X8

محدودیت مصرف زولبیا و بامیه در شرایط شیوع بیماری کرونا

عضو هیات علمی و متخصص تغذیه دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: مصرف زولبیا و بامیه به دلیل عامل تهدید کننده سلامت و شرایط شیوع بیماری کرونا بهتر است محدود و یا حذف شود.

به گزارش پایگاه خبری وب دا، دکتر امید توپچیان گفت: زولبیا و بامیه جزو اقلام غذایی مصرفی در ماه رمضان است که مصرف بالایی در این ماه دارد و استفاده از آن می تواند به دلیل روش تهیه و مواد مورد استفاده در تهیه آن مضرات زیادی برای مصرف کنندگان داشته باشد.



دکتر توپچیان اظهار داشت: در شرایط شیوع بیماری کرونا عدم تماس افراد تهیه کننده و یا رعایت دقیق موازین بهداشتی در تهیه و بسته بندی این محصول از اهمیت ویژه ای برخوردار است و باید در اولویت قرار گیرد.



وی تاکید کرد: بهتر است زولبیا و بامیه در کارگاه هایی با مجوز بهداشتی و یا بسته بندی مکانیزه به همراه آرم سازمان غذا و دارو باشد تا حداقل از تماس نداشتن افراد با این محصول اطمینان حاصل شود و به طور کلی مصرف این دو محصول حداقل در ماه رمضان امسال به منظور پیشگیری از بیماری کرونا توصیه نمی شود.



وی نسبت به خرید زولبیا و بامیه که به شکل روباز و در معرض آلودگی بوده و یا در فروشگاه هایی با سطح بهداشت پایین عرضه می شود، هشدار داد و خاطر نشان کرد: مطمین شدن از بهداشت کامل ، سلامت مواد اولیه وتوجه به خرید از مراکز معتبر قبل از مصرف زولبیا و بامیه در شرایط کنونی را جدی تلقی کنید.


  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 8388
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید