parcham اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیّت ملی
  • // - 10:45
  • - تعداد بازدید: 60
  • - زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /Z4P

مراجعه به اورژانس، نخستین اقدام در هنگام مسمومیت های دارویی

نخستین اقدام در هنگام مسمومیت های دارویی مراجعه به اورژانس است.

به گزارش پایگاه خبری وب دا، مسئول واحد مخدر معاونت غذا داروی دانشگاه با اشاره به هفته پيشگيري از مسموميت‌ها با شعار «با افزايش آگاهي، مانع مسموميت دارويي شويم»، گفت : در صورت بروز مسمومیت دارویی درکودکان، والدین بهتر است هیچ اقدام خاصی در منزل انجام ندهند و هرچه سریع تر فرزند خود را برای بررسی و درمان به اورژانس انتقال دهند.



دکتر «توحیدیان» نسبت به مجبور کردن کودکان به بالا آوردن هشدار داد و  تاکید کرد : از فرو کردن انگشت به حلق کودکان و اصرار به بالا آوردن دارو به شدت خودداری کنید زیرا صدمات جبران ناپذیری را به دنبال خواهد داشت.



وی افزود : اگر دارو اسیدی باشد هنگام بالا آوردن، مجرای گوارشی را می سوزاند و اگر این عمل غیر اصولی انجام شود ممکن است به مرگ منجر شود.



وی تصریح کرد : ایده آل ترین روش، تماس با اورژانس و مطرح کردن مشکل با پزشک داروساز است که بهتر است پزشک را از نوع و دوز دارو مطلع کنید.


  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 1429
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید