معرفی نرم افزار درجه بندی بهداشتی رستوران ها
نرم افزار درجه بندی بهداشتی رستوران ها به منظور اطلاع از رتبه بهداشتی گروه رستورانهای داخل و خارج از شهر معرفی شد.

به گزارش پایگاه خبری وبدا، مدیرگروه بهداشت محیط و حرفه ای دانشگاه علوم پزشکی خراسانشمالی، قابلیت های این نرم افزار را اطلاع از موقعیت جغرافیایی رستوران ها و اطلاع از آخرین وضعیت بهداشتی گروه رستوران ها بر اساس گزارش بازرسان بهداشت محیط عنوان کرد.
مهندس علیرضا نوروزیان خاطرنشان کرد: گروه رستورانها شامل رستوران، رستوران سنتی، سفره خانه، چلوکبابی و سلف سرویس و سایر مراکزی است که با چک لیست مشابه با موارد نامبرده بازرسی میشوند.
وی در خصوص شرایط رتبه بندی بهداشتی افزود: رتبه عالی بهداشتی به واحدهایی تعلق می گیرد که در سه بازرسی متوالی رتبه یک بهداشتی را کسب کرده باشند و رتبه یک بهداشتی به واحدهایی تعلق می گیرد که بار اساس بازرسی انجام شده ۱۰۰ – ۹۰ درصد امتیاز را کسب کرده باشند.
وی با بیان اینکه رتبه دو بهداشتی به واحدهایی تعلق می گیرد که بر اساس بازرسی انجام شده ۸۹٫۹۹۹ – ۸۰ درصد امتیاز را کسب کرده باشند، تصریح کرد: رتبه سه بهداشتی به واحدهایی تعلق می گیرد که بر اساس بازرسی انجام شده ۷۹٫۹۹۹ – ۷۰ درصد امتیاز را کسب کرده باشند.
مهندس نوروزیان با اشاره به مورد بعدی که در انتظار دریافت رتبه بهداشتی است، افزود: این رتبه به واحدهایی تعلق میگیرد که در سامانه جامع بازرسی به عنوان یک واحد صنفی ثبت شده اند ولی هنوز مورد بازرسی قرار نگرفته و نتیجه بازرسی واحد در سیستم ثبت نشده است.
وی اظهار کرد: رتبه در حالت تعلیق نیز به واحدهایی تعلق می گیرد که بر اساس بازرسی انجام شده امتیاز لازم جهت دریافت رتبه بهداشتی را کسب نکرده و یا آن را از دست داده اند و پرونده آن در مرکز بهداشت در حال رسیدگی بوده و هنوز به مراجع قضایی ارجاع نشده است.
مدیرگروه بهداشت محیط و حرفه ای دانشگاه در خصوص مراکز فاقد رتبه بهداشتی نیز توضیح داد: این رتبه به واحدهایی تعلق می گیرد که بر اساس بازرسی انجام شده امتیاز لازم جهت دریافت رتبه بهداشتی را کسب نکرده و یا آن را از دست داده اند و اقدامات قانونی لازم توسط دستگاه نظارت در خصوص آن ها اعمال شده است.