مواد غذایی حاوی ویتامین D گزینه مناسب برای فصل سرما
مصرف مواد غذایی حاوی ویتامین D را در فصل زمستان فراموش نکنید.
به گزارش پایگاه خبری وبدا، مسئول تغذیه مرکز بهداشت بجنورد گفت : در فصل زمستان که کمتر در معرض تابش آفتاب قرار می گیریم، ممکن است با کمبود ویتامین D مواجه شویم بنابراین مصرف مواد غذایی حاوی ویتامین D برای جبران آن ضروری به نظر می رسد.
«شهلا جودت» اظهار داشت : مصرف گردو، فندق، ذرت و زیتون به ما کمک می کند تا ویتامین D مورد نیاز بدن خود را تامین و سیستم ایمنی را در مقابل عوامل بیماری زا مقاوم کنیم.
وی همچنین افزود : برای تقویت سیستم ایمنی و پیشگیری از سرماخوردگی درفصل زمستان مصرف مرکبات و مواد غذایی حاوی سلنیوم نیز ضروری است.
وی تصریح کرد : برای دریافت سلنیوم مواد غذایی نظیر ماهی، جگر و تخم مرغ را در برنامه غذایی خود بگنجانید.