parcham سرمایه گذاری برای تولید
  • // - 01:48
  • - تعداد بازدید: 55
  • - زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /ZBQ8

نانوایان هنگام تحویل نان به مشتری، از تماس مستقیم دست با نان خودداري کنند

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی در تشریح راهنماي کنترل محیطی براي مقابله با کووید 19 در واحد هاي صنفی کارگاه نانوایی، گفت: کارگران یا افراد تحویل دهنده نان به مشتريان، از تماس مستقیم دست با نان خودداري کنند.

به گزارش پایگاه خبری وب‌دا، دکتر افشین دلشاد اعلام کرد: نان بصورت مستقیم توسط فرد تحویل دهنده، به داخل کیسه یا سبد مشتري گذاشته شود و از گذاشتن نان بر روي میز کار و یا میز تحویل مشتري خودداري شود.



وی با بیان اینکه شستن مرتب دست‌ها با آب و صابون (طبق دستورالعمل) و یا استفاده از مواد ضدعفونی کننده بر پایه الکل، قبل از دست زدن به مواد اولیه تهیه نان، بعد از دستشویی و بعد از اتمام یا توقف کار ضروري است، نسبت به دست دادن یا رو بوسی کردن هشدار داد.



دکتر دلشاد خاطرنشان کرد: حتی المقدور از دریافت وجه دستی از مشتریان خودداري شده و از دستگاه کارتخوان استفاده شود.



وی با اشاره به اینکه استفاده از ماسک، کلاه، دستکش و پیش بند (بهتر است یکبار مصرف باشند) در حین کار بصورت روزانه الزامی است.



دکتر دلشاد در ادامه سخنان خود از تمامی شاغلین در نانوایی ها خواست تا در صورت مشاهده علایم سرماخوردگی در منزل استراحت کنند، ماسک بزنند و در صورت شدید شدن علایم به نزدیک ترین مراکز درمانی مراجعه کنند.



وی با بیان اینکه متصدیان یا نیروهاي خدماتی در هنگام نظافت باید از لباس حفاظتی، ماسک، چکمه و دستکش استفاده کنند، تصریح کرد: شاطر حق برداشت وجه از مشتري را ندارد.



وی اضافه کرد: براي تماس با صفحه کلید کارتخوان، دکمه هاي بالابر، گوشی تلفن، موبایل و دستگیره در، از دستمال کاغذي یا دستکش یکبار مصرف استفاده شود.



وی خطاب به شهروندان نیز توصیه کرد: جهت خرید نان، سبد یا کیسه مخصوص نان همراه خود داشته باشند.



وی با بیان اینکه از سرد کردن نان بر روي میزهاي قرارداده شده در داخل نانوایی و یا بیرون آن خودداري شود، گفت: از دست زدن به سطوح و اشیاء غیر ضروري بپرهیزید.


  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 8015
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید