نظارت های بهداشتی بر تهیه و توزیع نذورات در ایام محرم تشدید می شود
نظارت های بهداشتی با توجه به برگزاری مراسم عزاداری سالار شهیدان در ایام محرم و افزایش توزیع نذورات در سطح استان تشدید می شود.
به گزارش « وب دا » مدیرگروه بهداشت محیط و حرفه ای دانشگاه با بیان این مطلب گفت : عدم رعایت موازین بهداشتی در تهیه و توزیع نذورات در مساجد ، تکایا ، هیئت ها و ... می تواند احتمال بروز بیماری های مرتبط با آب و غذا را افزایش دهد.
مهندس « علیرضا نوروزیان » تاکید کرد : دریافت کارت بهداشت جهت متصدیان و کارگران شاغل در تهیه نذورات الزامی است و هرگونه پخت و پز باید در مکان هایی با شرایط بهداشتی مناسب صورت پذیرد.
وی افزود : برطبق دستورالعمل های بهداشتی، مواد خام مصرفی باید سالم و بهداشتی باشد و از مواد غذایی و فرآورده های خام دامی با کشتار مجاز و بسته بندی مورد تایید وزارت بهداشت و یا سازمان دامپزشکی استفاده شود و باید توجه گردد از نمکهای بسته بندی ید دار تصفیه شده و روغنهای دارای مجوز ساخت از سازمان غذا و دارو با ترانس پایین نیز استفاده شود.
این مسئول همچنین تاکید کرد : از نگهداری مواد غذایی خام و پخته شده در مجاورت هم در داخل یخچال و یا سردخانه خودداری شود و در صورت توزیع سبزی و سالاد، رعایت مراحل چهارگانه سالم سازی الزامی است و توصیه میشود از سالاد و سبزی بسته بندی شده با پروانه ساخت از وزارت بهداشت استفاده شود.