parcham سرمایه گذاری برای تولید
  • 1404/06/24 - 06:55
  • - تعداد بازدید: 86
  • - زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /ZSSk

هشدار معاونت بهداشتی درباره آلودگی هوا در خراسان شمالی

شاخص کیفیت هوای بجنورد صبح امروز دوشنبه 24 شهریورماه در وضعیت بسیار ناسالم و هوای شیروان در وضعیت خطرناک قرار گرفت. به گفته معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی این شرایط می‌تواند سلامت گروه‌های حساس از جمله کودکان، سالمندان، بیماران قلبی و ریوی را تحت تأثیر قرار دهد.

 

دکتر افشین دلشاد با اعلام این مطلب در گفتگو با وبدا اظهار کرد: بر اساس بررسی آخرین پایش‌ها از شاخص کیفیت هوا، توصیه می‌شود شهروندان حتی‌الامکان از حضور غیرضروری در فضای باز خودداری کنند و فعالیت‌های بدنی و ورزشی را در محیط‌های باز به حداقل برسانند.

 

وی افزود: بیماران قلبی و ریوی، زنان باردار و کودکان باید با جدیت بیشتری از قرار گرفتن در هوای آلوده پرهیز کنند و در صورت مشاهده علائمی مانند تنگی نفس، سرفه‌های شدید یا درد قفسه سینه سریعاً به مراکز درمانی مراجعه کنند.

 

به گفته وی، استفاده از ماسک‌های استاندارد در صورت ضرورت خروج از منزل توصیه می‌شود و خانواده‌ها باید نسبت به بسته بودن درها و پنجره‌ها در ساعات اوج آلودگی حساسیت داشته باشند.

 

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی تأکید کرد: با توجه به استمرار شرایط ناسالم، همکاری شهروندان در رعایت توصیه‌های بهداشتی و کاهش ترددهای غیرضروری نقش مهمی در حفظ سلامت عمومی خواهد داشت.

 

  • گروه خبری : اخبار ویژه دانشگاه,آخرین اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 56879

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید