parcham سرمایه گذاری برای تولید
  • 1404/06/03 - 07:11
  • - تعداد بازدید: 33
  • - زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /ZoBk

ویزیت و جراحی رایگان 320 کودک با ناهنجاری بدوتولد در بجنورد

مدیر اجرایی مؤسسه محکم در خراسان شمالی از آغاز طرح ویزیت و جراحی رایگان کودکان در بجنورد خبر داد و گفت: از عصر جمعه 31 مرداد با حضور دو فوق تخصص جراحی اطفال، روزانه به‌طور میانگین ۴۰ کودک ویزیت می‌شوند و بر اساس برنامه‌ریزی، تا پایان هفته ۳۲۰ کودک تحت معاینه قرار می‌گیرند.

 ایزدفر با بیان این مطلب در گفتگو با وبدا افزود: در کنار ویزیت، روزانه حدود ۵ عمل جراحی تخصصی کودکان در بیمارستان‌های امام حسن(ع) و امام علی(ع) بجنورد انجام می‌شود.

وی ادامه داد: از امروز یکشنبه یک فوق تخصص ارتوپدی اطفال نیز به تیم اضافه شده و قرار است تا پایان هفته ۲۵۰ کودک دیگر را ویزیت کرده و در صورت نیاز، برای آنان زمان عمل جراحی تعیین شود.

مدیر اجرایی مؤسسه محکم تصریح کرد: این طرح علاوه بر حمایت دانشگاه علوم پزشکی و همکاری مؤسسه محکم، با مشارکت دستگاه‌هایی همچون آموزش و پرورش، کمیته امداد و بهزیستی برای شناسایی بیماران نیازمند اجرا می‌شود.

طبق اعلام وی، ویزیت بیماران هر روز از ساعت ۱۶ تا ۲۰ در بیمارستان امام رضا(ع) بجنورد انجام می‌شود و عمل‌های جراحی نیز صبح‌ها از ساعت ۸ تا ۱۴ در بیمارستان‌های امام حسن(ع) و امام علی(ع) صورت می‌گیرد.

ایزدفر در پایان تأکید کرد: همکاری بین بخشی در این طرح سبب شده است کودکان بیشتری شناسایی شده و امکان بهره‌مندی آن‌ها از خدمات درمانی تخصصی و رایگان فراهم شود.

 

  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 56453

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید