parcham سرمایه گذاری برای تولید
  • // - 14:01
  • - تعداد بازدید: 54
  • - زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /ZVS8

پرهیز و محدودیت های غذایی در دوران نقاهت کرونا

مدیر گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشتی خراسان شمالی نسبت به استفاده از مواد شیرین و شیرینی ها، آب میوه های صنعتی، نوشابه های گاز دار، شکر، مربا و قند نوشیدنی ها و خوراکی های محرک مانند قهوه، چای غلیظ، نسکافه و شکلات تلخ در دوران نقاهت کرونا هشدار داد.

به گزارش پایگاه خبری وب دا، نسرین علیزاده در خصوص محدودیت های غذایی در دوران نقاهت بیماری کرونا گفت: از مصرف غذاهای سنگین مانند آش، گوشت، ماکارونی، سوسیس که هضم آن دشوار است پرهیز شود و غذاهای پر چرب و یا سرخ کرده مانند سالاد الویه، سیب زمینی سرخ شده، پنیر پیتزا ،انواع کوکو و کتلت و مصرف انواع فست فود و غذاهای آماده فرآوری شده محدود شود.

وی ادامه داد: استفاده از ترشی جات و سرکه که سبب خشکی دستگاه تنفسی و تحریک آن می شود ممنوع و مصرف نمک و شوری ها و غذاهای کنسروی شور نیز محدود شود.

علیزاده توصیه کرد: مصرف شیر و لبنیات که ایجاد موکوس در دستگاه تنفسی می کند به جز نوع پروبیوتیک آن، رب گوجه فرنگی، فلفل و انواع سس های تند و سس خردلمحدود شود.

وی نسبت به از استفاده از روغن هایی مانند زیتون، کلزا، کنجد و روغن آفتابگردان و ... برای سرخ کردن مواد غذایی هشدار داد.

علیزاده توصیه کرد: استفاده  از روغن ها و چربی های حیوانی شامل کره، پیه، دنبه و غیره ... نیز محدود شود.

مدیر گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشتی یادآور شد: محدودیت ها و رژیم های غذایی ویژه در افرادی که بیماری زمینه ای دارند مانند دیابت، فشار خون بالا تداوم یابد.


  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 8147
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید