parcham سرمایه گذاری برای تولید
  • // - 10:07
  • - تعداد بازدید: 46
  • - زمان مطالعه : 2 دقیقه
  • /Z2y8

پنجمین جلسه گروه کاری سلامت و امنیت غذایی استان برگزار شد

پنجمین جلسه گروه کاری سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با حضور سرپرست دانشگاه، مدیران کل، اعضای اصلی دبیرخانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان در تالار شهید رجایی برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری وب دا،سرپرست دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی در این جلسه به اهمیت ارتقای سلامت جامعه و رفع مشکلات مردم در این زمینه اشاره کرد و گفت: ما بر اساس سند جامع سلامت که جزو اولویت هاست، حرکت می کنیم و بررسی اولویت های حوزه سلامت در دستگاه های اجرایی از مهم ترین اهداف این جلسه به شمار می رود.

دکتر سید احمد هاشمی افزود: با همکاری دستگاه های اجرایی و پیگیری های انجام شده سعی می کنیم معضلات سلامت جامعه را کاهش دهیم و به حداقل برسانیم. 



مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری و رییس گروه کاری سلامت و امنیت غذایی خراسان شمالی نیز در این جلسه گفت: تسهیل گری در اجرایی شدن مصوبات گروه کاری سلامت و امنیت غذایی با هماهنگی استانداری جزو یکی از مصوبات این جلسه به شمار می رود.

محمد نقی آریان افزود: مصوبات پس از تصمیم گیری در جلسات گروه کاری، به منظور سرعت قابلیت انجام به دستگاه های اجرایی ابلاغ شود.

وی تصریح کرد: به دستور استاندار برای تسهیل گری و تسریع در امور اجرایی استان از امروز تمام مصوبات گروه کاری که به شکل قانونی و کارشناسی شده در جلسات مربوطه به تصویب اعضا می رسد و بار مالی و ملی برای پیگیری ندارد، نیاز به ارجاع به شورای برنامه ریزی استان نداشته و قابل اجرا خواهد بود.

وی ادامه داد: گزارش ها و روند پیشرفت کار در کارگروه مربوطه و شورای برنامه ریزی استان اعلام خواهد شد.

مسئول دبیرخانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان به مصوبات این جلسه اشاره کرد و گفت: بر اساس گزارش عملکرد بیماران خاص استان، مقرر شد آمار بیمارانی که نیاز به حمایت مالی دارند، به استانداری و به منظور ارائه راهکارهای مناسب به کارگروه اصلی سلامت و امنیت غذایی استان اعلام شود.

مهندس محمود بهنیا از اجرای اطلاع رسانی در خصوص دفاتر خدمات سلامت در حوزه معاونت بهداشتی خبر داد و افزود: اطلاع رسانی در این زمینه انجام و مقرر شد، طی ۶ ماه آینده اداره کل صنعت،معدن و تجارت و اتاق اصناف نسبت به اجرایی شدن آن اقدام کنند.

وی تأکید کرد: هماهنگی دستگاه های اجرایی به ویژه میراث فرهنگی و گردشگری به منظور اجرایی شدن نمایشگاه ها در خصوص مواد غذایی با معاونت بهداشتی ضروری است .

وی با اشاره به ممنوعیت عرضه شیر فله و بدون شناسنامه تصریح کرد: در خصوص شیر فله مقرر شد، فقط شیر فله شناسنامه دار و بسته بندی شده عرضه و توزیع شود و تمامی دستگاه های اجرایی باید در این زمینه پیگیری و همکاری لازم را داشته باشند.


  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 7526
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید