parcham سرمایه گذاری برای تولید
  • // - 11:08
  • - تعداد بازدید: 46
  • - زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /Z46

پیشگیری از کمبود ویتامین B با مصرف خرمالو

با مصرف خرمالو از کمبود ویتامین B پیشگیری کنید.

به گزارش پایگاه خبری وبدا، مسئول تغذیه مرکز بهداشت شهرستان بجنورد گفت : خرمالو دارای مقادیر قابل توجهی ویتامین B1، B2 و B3 است.



«شهلا جودت» افزود : خرمالو علاوه بر دارا بودن ویتامین ها، دارای کلسیم، گوگرد، آهن، فسفر، منیزیوم و پتاسیم است.



وی تصریح کرد : این میوه پرخاصیت به دلیل داشتن مواد معدنی برای رشد و نمو بسیار مفید است و آهن موجود در آن عامل خون سازی و پتانسیم موجود در آن اشتها آور و شستشو دهنده کلیه و کبد می باشد.



 وی اظهار داشت : خرمالو، کلسترول بد و فشار خون را نیز کاهش می دهد و به همین دلیل این میوه برای سلامتی بیماران قلبی و افراد دارای چربی و فشار خون بالا بسیار مفید است.



وی خاطر نشان کرد : بخش گوشت دار این میوه محتوی مقدار زیادی فیبر و مواد آنتی اکسیدان نظیر تانن، لیکوپن، مواد مغذی و پکتین است.


  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 2569
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید