کاهش مصرف مواد غذایی فیبردار، عامل مهم تغذیه ای ابتلا به سرطان پروستات
عامل مهم تغذیه ای ابتلا به سرطان پروستات ، کاهش مصرف مواد غذایی فیبردار و افزایش مصرف غذاهای پرچرب و الکل است .
به گزارش پایگاه خبری وب دا ، مسئول بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه گفت : یکی از مهم ترین دلایل ابتلا به سرطان پروستات ، تغییرات الگوی غذایی به سمت تغذیه نادرست است .
" نسرین علیزاده " افزود : مصرف پروتئین کافی از منابع کم چربی نظیر انواع گوشت کم چرب ، مرغ ، ماهی و لبنیات کم چرب برای پیشگیری و کمک به بهبود این بیماری لازم و ضروری است .
وی خاطر نشان کرد : باید مصرف میوه ها و سبزی های زرد ، سبز ، نارنجی و قرمز رنگ را برای پیشگیری از این بیماری در رژیم غذایی افزایش داد .