parcham سرمایه گذاری برای تولید
  • // - 11:10
  • - تعداد بازدید: 48
  • - زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
  • /Z56

کاهش 50 درصدی خطر ابتلا به سرطان نای با مصرف پرتقال

مصرف پرتقال، خطر ابتلا به سرطان نای را تا 50 درصد کاهش می دهد .

به گزارش پایگاه خبری وبدا، مسئول تغذیه مرکز بهداشت شهرستان بجنورد گفت : مصرف پرتقال و دریافت کافی ویتامین C به کاهش شدت علایم سرماخوردگی و کاهش طول مدت آن نیز کمک می کند.



«جودت» افزود : دریافت کافی ویتامین C موجب حفاظت فرد در برابر بیماری های قلبی می شود.



وی با بیان این که ویتامین C موجود در مرکبات باعث مهار تشکیل مواد سرطان زا در معده می شود، تصریح کرد : مصرف منظم و فراوان انواع مرکبات، یکی از روش های پیشگیی از ابتلا به سرطان روده بزرگ است.



وی اظهار داشت : افرادی که ویتامین C کمتری در روز مصرف می کنند، بیشتر با خطر ابتلا به آب مروارید مواجه می شوند.



وی عنوان کرد : پرتقال به دلیل دارا بودن فولات برای پیشگیری از کم خونی ناشی از کمبود اسید فولیک مفید است.



وی خاطر نشان کرد : پرتقال دارای انواع ویتامین، کربوهیدرات، پتاسیم، فولات، کلسیم و فسفر، منیزیوم و مس است که همگی در فرآیند رشد جسمی و پیشگیری از بیماری ها دخالت دارند.


  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 2570
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید