parcham سرمایه گذاری برای تولید
  • // - 13:42
  • - تعداد بازدید: 47
  • - زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /Zsz8

کمک خیرین برای اهداي 2 يونيت و اتوكلاو واحد دندانپزشكي مانه و سملقان

مسئول دهان و دندان شبكه بهداشت و درمان مانه و سملقان از کمک خیرین به اهداي دو يونيت و اتوكلاو براي واحد دندانپزشكي شبكه بهداشت و درمان این شهرستان خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری وب‌دا، دکتر مهین یاهوئیان اظهار کرد: در يك ماه اخير با مذاكرات و پيگيري‌هايي كه از طریق مسئولان بنياد علوي با كمك شوراي شهر و فرمانداري شد، موافقت اهداي دو يونيت و اتوكلاو براي واحد دندانپزشكي شبكه بهداشت و درمان این شهرستان گرفته شده است.



وی ادامه داد: دو یونیت به منظور توسعه و جايگزيني تجهيزات مستهلك و فرسوده قبلي استفاده می شود که هم اكنون پيگيري هاي مراحل خريد آن در حال انجام است.



دکتر یاهوئیان کمک و همکاری نیکوکاران با شبکه بهداشت و درمان مانه و سملقان را نقطه عطفي در پيگيري هاي آتي خيرين حوزه سلامت دانست. 



وی در بخشی از سخنان خود با تاکید بر لزوم رعایت بهداشت دهان و دندان، خاطرنشان کرد: اگر چه ممكن است سطح استفاده از وسايل بهداشت دهان و دندان مانند مسواك، خمير دندان و دهانشويه ها نسبت به گذشته بيشتر شده باشد اما هنوز در زمينه آگاهي رسانی و پيشگيري، نياز به اطلاع رساني هاي گسترده و مشاركت هاي اجتماعي وجود دارد.



مسئول دهان و دندان شبكه بهداشت و درمان مانه و سملقان، اظهار کرد: با وجود افزايش مراكز درماني، آموزشي و تعداد دندانپزشكان، آنچه افزايش پيداكرده خدمات درماني است و نه خدمات بهداشتي و پيشگيري.



دکتر یاهوئیان تصریح کرد: بنابراین افزایش آگاه رسانی و فرهنگ سازی بهداشت دهان و دندان از سوی متخصصان و کارشناسان فعال در این حوزه ضروری است.


  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 7608
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید