در راستای ارتقای خدمات به بیماران کلیوی و دیالیزی؛
5 دستگاه دیالیز به مراکز درمانی استان اختصاص یافت
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی از راه اندازی 5 دستگاه دیالیز جدید در مراکز و بیمارستانهای تحت پوشش این دانشگاه خبر داد.

دکتر محمدرضا صفدری روز چهارشنبه 20 فروردین 1404 با اعلام این خبر در گفتگو با وبدا اظهار کرد: با پیگیریهای مستمر با وزارت بهداشت و تلاش بی وقفه همکاران حوزه ستادی معاونت درمان در واحد تجهیزات پزشکی و امور بیماران خاص به ویژه بیماران کلیوی، 5 دستگاه دیالیز به ارزش 30 میلیارد ریال در مراکز و بیمارستانهای مورد نیاز دستگاه توزیع شد.
وی با تاکید بر اینکه دریافت خدمات درمانی با کیفیت و ایمنی از حقوق اصلی بیماران است، تصریح کرد: دیالیز فرایند پیچیده و سختی است که نیازمند استفاده از دستگاههای مناسب و با کیفیت است، خوشبختانه دستگاههای خریداری شده از تمام استانداردهای لازم را برخوردار هستند و علاوه بر این، تقویت زیرساختهای تخصصی و درمانی استان، تأمین دستگاههای با تکنولوژی بالا در اولویت برنامهها قرار دارد.
وی ارزش تقریبی هر دستگاه را 600 میلیون تومان برشمرد و گفت: یک دستگاه برای مرکز دیالیز در راز و جرگلان و سه دستگاه نیز برای توسعه مراکز دیالیز در بیمارستان امام خمینی(ره)شیروان و همچنین یک دستگاه به بیمارستان امام حسن(ع) بجنورد اختصاص یافت.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با بیان اینکه عدالت در ارائه خدمات بهداشتی و درمانی از اهداف دانشگاه علوم پزشکی است، تأکید کرد: پیگیری های لازم برای رفع کمبودهای درمانی استان بویژه مناطق محروم درحال انجام است.
دکتر صفدری بابیان اینکه در حال حاضر75 دستگاه دیالیز در بخش دولتی در استان وجود دارد، اظهار داشت: 336 بیمار دیالیزی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی هستند که از خدمات دیالیزی و داروهای مورد نیاز حین دیالیز به طور رایگان بهرهمند میشوند.
وی افزود: تاکنون 7522 بیمار خاص و صعب العلاج در استان شناسایی و در سامانه اختصاصی این دانشگاه برای بهرهمندی از خدمات صندوق بیماران خاص ثبت شده که از این تعداد 336 بیمار دیالیزی بوده و 70 درصد آنان در لیست انتظار پیوند کلیه هستند و فرآیند انجام پیوند توسط انجمن حمایت از بیماران کلیوی پیگیری میشود.
راه اندازی نخستین مرکز جامع دیالیز با سرمایه گذاری بخش خصوصی در شهرستان فاروج
اولین مرکز پیشرفته دیالیز شهرستان فاروج با مشارکت بخش خصوصی در محل شبکه بهداشت و درمان شهرستان فاروج راه اندازی شد.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با اعلام این خبر گفت: این مرکز با همت بخش خصوصی راه اندازی شده است که 5 تخت و 5 دستگاه دیالیز دارد که برای راه اندازی آن 50 میلیارد ریال هزینه شده است.
دکتر صفدری با بیان اینکه پیش از این بخش دیالیز بیمارستان شهدای شهرستان فاروج با 5 دستگاه به بیماران این بخش خدمات رسانی می کرد، افزود: راه اندازی این مرکز خصوصی سبب ارتقاء خدمات دهی به بیماران این بخش در شهرستان می شود.
وی اظهار داشت: در شهرستان فاروج ؛ بیمارانی دچار نارسایی کلیه و نیازمند به دیالیز زندگی می کنند که به دلیل نبود دستگاه دیالیز، هر هفته دو تا سه نوبت مجبور به سفر به شیروان و قوچان بودند.
بر اساس این گزارش، در زمان حاضر 90 تخت دیالیز در مراکز دولتی و خصوصی خراسان شمالی فعال هستند.
نظر دهید