parcham جهش تولید با مشارکت مردم
  • 1401/07/18 - 02:51
  • - تعداد بازدید: 28
  • - زمان مطالعه : 2 دقیقه
  • /ZnP9

پایش سه روزه فعالیت‌های معاونت بهداشت دانشگاه از سوی تیم وزارتی

در راستای پایش جامع و ارزیابی عملکرد معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی، معاون اجرایی معاونت بهداشت وزارت متبوع به همراه اعضای تیم پایش، با رئیس این دانشگاه دیدار کردند.

به گزارش وب‌دا، در این دیدار که روز دوشنبه 18 مهرماه 1401 برگزار شد، دکتر غلامحسین صادقیان معاون اجرایی معاونت بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، با اشاره به تشکیل 15 تیم پایش به منظور حضور در دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور، هدف از این برنامه را ارتقای نظام شبکه برشمرد.



 



وی با بیان اینکه توسعه زیرساخت‌ها و اصلاح فرآیندها دو عامل مهم و تأثیرگذار در رشد شاخص‌های حوزه بهداشت است، تصریح کرد: در همین راستا و با هدف تقویت نظام شبکه، جلسات و برنامه‌هایی در وزارتخانه شکل گرفت تا بتوانیم در این امر تسهیلگری و کمک کنیم.



 



وی به وجود 30 هزار ساختمان فرسوده اشاره و عنوان کرد: بازسازی این ساختمان‌ها و بروزرسانی تجهیزات آن برای بهبود زیرساخت‌ها و ارائه خدمات مطلوب بهداشتی به مردم برنامه‌ریزی شده است.



 



معاون اجرایی معاونت بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، از پیگیری برای افزوده شدن 1500 خودرو و 5500 موتور سیکلت و تسهیل در خدمات رسانی خبر داد و افزود: مشکلات حوزه بهداشت در دانشگاه‌ها از سوی اعضای تیم پایش، رصد و احصا می‌شود تا بتوانیم به فرآیندهای صحیح در اجرای برنامه‌ها دست یابیم.



 



دکتر صادقیان با اشاره به اهمیت نیروی انسانی در نظام شبکه و حوزه بهداشت از تلاش برای ایجاد مزیت‌های رقابتی و بازنگری در نظام پرداخت و برخی دیگر از فرآیندهای مربوط به این بخش در راستای حفظ نیروی انسانی بخصوص در مناطق محروم خبر داد.



 



وی با اشاره به حضور خود در استان خراسان شمالی به عنوان رئیس تیم پایش جامع و ارزیابی عملکرد معاونت بهداشت، اظهار کرد: هر یک از اعضای تیم طی مدت سه روز در شبکه‌های بهداشت شهرستان‌ها حضور خواهند یافت و فرآیندها و شاخص‌های مربوطه را بررسی خواهند کرد.



 



وی عنوان کرد: اشتراک تجربیات و بهبود فعالیت‌ها در راستای ارتقای نظام شبکه از اهداف ما در این پایش است.



 



دکتر سیدجواد پورنقی رئیس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی نیز در این نشست با اشاره به برخی شاخص‌های استان در حوزه سلامت، عنوان کرد: در برخی از این شاخص‌ها در جایگاه مطلوبی قرار نداریم که این نشانگر لزوم توجه بیشتر مدیران تصمیم‌گیر در سطح کلان وزارتخانه است تا شعار عدالت در نظام سلامت محقق شود.



 



وی با اشاره به پراکندگی جغرافیایی در استان خراسان شمالی اظهار کرد: این موضوع باعث دسترسی سخت مردم به خدمات بهداشتی و درمانی و نیز فعالیت مضاعف همکاران برای توزیع مطلوب این خدمات در نقاط دور دست روستایی و مناطق صعب‌العبور استان می‌شود.



 



وی بر نقش تاثیرگذار زیرساخت‌ها در رشد شاخص‌های بهداشتی تأکید کرد و افزود: برای بالندگی نظام سلامت در استان باید تمامی این عوامل همزمان بهبود پیدا کند و تحقق این مهم مستلزم نگاه ویژه مسئولان ملی به این استان محروم است.



 



رئیس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با اشاره به سفر اخیر ریاست جمهوری و مصوبات حوزه بهداشت و درمان در این سفر، عنوان کرد: امیدواریم با تخصیص صد درصدی اعتبارات این سفر شاهد رشد و توسعه شاخص‌های حوزه سلامت باشیم.



 


  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 11194
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید