کمیته تحقیقات دانشجویی، پیشرو در فعالیتهای علمی و پژوهشی
سرپرست کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه به تشریح انواع برنامههای کارگاهی آموزشی در راستای ارتقای سطح علمی و پژوهشی دانشجویان و اساتید و توانمندسازی آنان طی 3 ماه نخست سال جاری پرداخت و گفت: فعالیتها در این حوزه با محوریت اقدامات پیشرو در حال انجام است.
دکتر علیرضا افشاری صفوی روز دوشنبه 5 تیرماه 1402 در گفتگو با وبدا، به تشریح برنامههای کمیته تحقیقات دانشجویی طی سال جاری پرداخت و اظهار داشت: برگزاری کارگاههای آموزشی و کاربردی در حوزههای مختلف مهمترین برنامه این واحد با هدف آموزش دانشجویان بوده است.
سرپرست کمیته تحقیقات دانشجویی با بیان اینکه برگزاری کارگاه کشت سلول با حضور 8 دانشجو و اساتید برجسته دانشگاه از جمله این برنامهها محسوب میشود، افزود: کارگاه تجزیه و تحلیل آماری به همت کمیته تحقیقات دانشکده بهداشت به صورت حضوری و مجازی برگزار شد.
دکتر افشاری برگزاری ژورنال کلاب کاربرد کشت سلولی در درمان بیماریها را یکی دیگر از این برنامهها دانست و گفت: کارگاههای متعددی همچون «استعداد درخشان»، کارگاه از ایجاد تفکر خلاق تا ثبت ایده و اختراع، ژورنال کلاب تاثیر پیگیری تلفنی بر خود مراقبتی و پتنت کلاب نیز برگزار شده است.
وی در انتها تصریح کرد: با توجه به اهمیت پروپزال نویسی، این کارگاه به مدت 3 روز برگزار شد.
بر اساس این گزارش؛ به منظور ارتقای سطح دانش، ایجاد و تقویت روحیه پژوهش، حمایت از فعالیتهای جمعی پژوهشی دانشجویان، راهنمایی و توانمندسازی دانشجویان در جهت کارایی و بالندگی علمی پژوهشی، کمیته تحقیقات دانشجویی دانشگاه زیر نظر کمیته کشوری تحقیقات دانشجویی تشکیل شده است.
گفتنی است؛ ایجاد بستر مناسب برای شکوفایی، رشد و اعتلای علمی و پژوهشی دانشجویان و تربیت پژوهشگران و مدیران آینده کشور، نهادینه ساختن فعالیتهای پژوهشی در بین دانشجویان، توانمندسازی دانشجویان در زمینه پژوهش از طریق شیوههای مختلف آموزش نظری و عملی، ترویج و ارتقای مهارت و فرهنگ پژوهش در دانشجویان دانشگاه، ایجاد زمینه مناسب به منظور حمایتهای مادی و معنوی دانشگاه از فعالیتهای علمی دانشجویان و بهبود رابطه علمی پژوهشی اساتید و دانشجویان ازجمله اهداف کمیته تحقیقات دانشجویی به شمار میرود.