اطلاعیه شماره 6
ارزیابی تخصصی (مصاحبه) مرحله تکمیل ظرفیت آزمون استخدام پیمانی 27/06/1404
الف) نحوه اقدام برای داوطلبانی که نمره ارزیابی تخصصی مرحله قبل را دارند:
کلیه داوطلبان پذیرفته شده در مرحله تکمیل ظرفیت به میزان دو برابر ظرفیت که پیش از این در مرحله ارزیابی نهایی (مصاحبه) آزمون اصلی شرکت نموده و دارای نمره ارزیابی نهایی می باشند، نمره اکتسابی آن ها برای مرحله تکمیل ظرفیت "به قوت خود باقی " است.
امکان ارزیابی مجدد برای داوطلبان دارای مصاحبه قبلی در صورت تمایل داوطلب به ارزیابی جدید در صورتی میسر می باشد که داوطلب با مراجعه به سایت جهاد دانشگاهی و با ورود به پروفایل کاربری خود از روز پنج شنبه مورخ 07/03/1405 لغایت شنبه 09/03/1405 نسبت به تکمیل فرم اقدام نماید.
تمامی داوطلبان مصاحبه قبلی باید فرم مربوطه را تکمیل نمایند و عدم تکمیل فرم به منزله عدم تمایل به شرکت در مصاحبه جدید میباشد.
همچنین در صورت عدم حضور داوطلب در جلسه ارزیابی نهایی، داوطلب غایب تلقی خواهد شد.
ب) نحوه محاسبه امتیاز ارزیابی تخصصی برای مشاغل"نگهبان" و فوریتهای پزشکی پیش بیمارستانی"
در خصوص مشاغل فوریت و نگهبان : با توجه به متفاوت بودن ماهیت ارزیابی تخصصی(مشتمل بر تست آمادگی جسمانی و رکوردگیری) در صورت در خواست داوطلب مبنی بر استفاده از نمره ارزیابی تخصصی مرحله قبل،نمره و امتیاز رکوردها فرد مانند زمان دویدن،تعداد حرکات و ...) مستقیما قابل اعمال نیست و دانشگاه موظف است رکوردهای ثبت شده قبلی آن داوطلب را با بهترین رکورد کسب شده توسط داوطلبان در شغل محل انتخاب شده در مرحله تکمیل ظرفیت مقایسه نماید و امتیاز نهایی این داوطلبان بر اساس جایگاه رکورد آنها نسبت به بهترین رکورد در شغل محل تکمیل ظرفیت ،محاسبه و لحاظ خواهد شد.لذا پیشنهاد می گردد به دلیل امکان کاهش نمرات این گروه داوطلبان در ارزیابی نهایی شرکت کنند.