تشکیل قرارگاه ویژه مشارکتهای اجتماعی در حوزه سلامت با هدف جذب کمکهای مردمی
قرارگاه ویژه مشارکتهای اجتماعی در حوزه سلامت به همت اداره سازمانهای مردمنهاد و خیرین سلامت دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی تشکیل شد.
کارشناس سلامت روان:
«گوشبهزنگی مفرط» واکنش طبیعی به روزهای پرتنش
کارشناس سلامت روان مرکز بهداشت بجنورد گفت: در روزهایی که کشور با تنشهای خبری و بحرانهای امنیتی مواجه است، بسیاری از مردم بدون آنکه خود متوجه باشند، دچار حالتی از اضطراب مداوم و آمادهباش روانی میشوند. حالتی که در روانشناسی به آن «گوشبهزنگی مفرط» گفته میشود.
فعالیت ۴۰ کارشناس سلامت روان در مراکز جامع خدمات سلامت خراسان شمالی
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی از حضور فعال ۴۰ کارشناس سلامت روان در مراکز جامع خدمات سلامت شهری و روستایی این استان خبر داد و اظهارکرد: این کارشناسان آموزشدیده آماده ارائه خدمات مشاوره روانشناختی، اجتماعی و پیشگیری از آسیب به آحاد جامعه هستند.
تغذیه مناسب برای کاهش استرس
مدیرگروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با بیان اینکه در شرایط بحرانی، تغذیه نقش مهمی در مدیریت استرس و حفظ سلامت روان ایفا میکند. گفت: یکی از توصیههای اصلی، مصرف منظم وعدههای غذایی و پرهیز از گرسنگی طولانیمدت است.
توصیههای یک روانشناس درباره افزایش تاب آوری در زمان بحران؛
از هم نپاشیم حتی وقتی شکستهایم
رئیس اداره مشاوره دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با بیان اینکه وقتی شرایط بحرانی پیش میآید، خیلیها تصور میکنند که آدمهای قوی آنهایی هستند که هیچوقت نمیترسند، اشک نمیریزند یا عقب نمیکشند؛ اما روانشناسی تصویر دقیقتری دارد، افزود: قویترین آدمها کسانی هستند که تابآورند. یعنی ممکن است بلرزند، زمین بخورند اما دوباره برمیگردند و دوباره شروع میکنند.
تداوم همبستگی در حوزه سلامت؛
مانور دور میزی مسئولان دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی برگزار شد
جلسه ستاد مدیریت بحران دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی امروز هم با حضور دکتر هاشمی رئیس دانشگاه برگزار و ضمن بررسی آخرین وضعیت آمادگی دانشگاه در مواجهه با بحران و چالشهای احتمالی، بر همکاری و هماهنگی تمامی واحدها در راستای تأمین سلامت جامعه تأکید شد.
راهکارهایی برای تابآوری در شرایط بحرانی ناشی از حملات
رئیس اداره مشاوره دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی راهکارهایی برای حفظ سلامت روان در شرایط بحران مانند جنگ را بیان کرد و گفت: در شرایط بحرانی مانند جنگ که ترس، ناامنی، صدای انفجار و اخبار نگرانکننده به بخشی از زندگی روزمره مردم تبدیل شده، آنچه بیش از هر زمان دیگری اهمیت مییابد، حفظ سلامت روان و پایداری روحی افراد جامعه است. متأسفانه در این شرایط، بسیاری افراد گمان میکنند که تنها سلامت جسمی در خطر است، در حالی که آسیبهای روانی جنگ حتی میتوانند عمیقتر، گستردهتر و ماندگارتر از زخمهای جسمی باشند.
اطلاعیههای آموزشی شماره 3 و 4 دانشگاه
با توجه به تصمیمات اتخاذشده، برنامه های آموزشی و امتحانات پایانترم مقاطع کارشناسی، علوم پایه و فیزیوپاتولوژی، کارآموزی، و تحصیلات تکمیلی با سه هفته تأخیر و بهصورت حضوری برگزار خواهد شد.
آرامش در دل بحران برای سالمندان
مدیرگروه جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس در معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با بیان اینکه در شرایط بحرانی، سالمندان یکی از آسیبپذیرترین گروههای جمعیتی هستند. گفت: ترس، تنهایی و اضطراب میتوانند سلامت روانی و حتی جسمی آنها را به خطر بیندازد. بسیاری از سالمندان با مشکلات مزمن جسمی مانند فشار خون بالا، دیابت یا بیماریهای قلبی مواجهاند که در اثر اضطراب تشدید میشوند.
رصد بیوقفه بهداشت و درمان استان؛ دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی در آمادهباش کامل
در پی حملات اخیر رژیم صهیونیستی و به منظور تضمین سلامت جامعه، دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با رصد مداوم خود، اقدامات بهداشتی و درمانی را در وضعیت موجود بررسی میکند؛ دکتر هاشمی، رییس دانشگاه در جلسهای که امروز در همین راستا برگزار شد، ضمن تأکید بر نقش سنگین حوزه سلامت در این شرایط، از آمادگی کامل برای پیشگیری و یا مواجهه با هرگونه چالشی خبر داد.