تشدید نظارت بر اجرای اقدامات ضروری در واحد های تولید کننده مواد غذایی و آشامیدنی با توجه به شیوع مجدد بیماری کرونا
با توجه به شیوع مجدد بیماری کرونا در استان و لزوم رعایت دستورالعمل ها، بازدید از واحد های تولیدی توسط کارشناسان نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی جهت نظارت بر اجرای صحیح پروتکل های بهداشتی ابلاغ شده توسط سازمان غذا و دارو و وزارت بهداشت با شدت و قاطعیت بیشتری انجام می شود. در این بازدید ها، تمام کارکنان واحد های تولیدی ملزم به استفاده از ماسک و دستکش شده و حسن اجرای دستورالعمل ها و پروتکل های بهداشتی از جمله دریافت مواد اولیه از کارخانههای دارای مجوز بهداشتی، ضدعفونی کلیه وسایل حمل و نقل مواد اولیه و محصول نهایی ، غربالگری کارکنان در بدو ورود به کارخانه (مانند استفاده از تب سنج) و رعایت مقررات بهداشت فردی مانند استفاده از ماسک، محلولهای ضدعفونی و دستکش، کفشهای جداگانه و ... مورد ارزیابی قرار میگیرد.