گزارش بازدید وب سایت :

کاربران آنلاین : ۱ نفر

تعداد بازدید های امروز : ۴۳ مورد

تعداد بازدید های دیروز : ۴۷ مورد

تعداد بازدید های کل : ۹۲۶۲۵ مورد

تشدید نظارت بر واحد های تولید مواد غذایی و آشامیدنی

شنبه ٢٥ مرداد ١٣٩٩ ساعت ٨:١٥ ق.ظ   ( بازدید : 490 نفر )


تشدید نظارت بر اجرای اقدامات ضروری در واحد های تولید کننده مواد غذایی و آشامیدنی با توجه به شیوع مجدد بیماری کرونا

با توجه به شیوع مجدد بیماری کرونا در استان و لزوم رعایت دستورالعمل ها، بازدید از واحد های تولیدی توسط کارشناسان نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی جهت نظارت بر اجرای صحیح  پروتکل های بهداشتی ابلاغ شده توسط سازمان غذا و دارو و وزارت بهداشت با شدت و قاطعیت بیشتری انجام می شود. در این بازدید ها، تمام کارکنان واحد های تولیدی ملزم به استفاده از ماسک و دستکش شده و حسن اجرای دستورالعمل ها و پروتکل های بهداشتی از جمله دریافت مواد اولیه از کارخانه‌های دارای مجوز بهداشتی، ضدعفونی کلیه وسایل حمل و نقل مواد اولیه و محصول نهایی ، غربالگری کارکنان در بدو ورود به کارخانه (مانند استفاده از تب سنج) و رعایت مقررات بهداشت فردی مانند استفاده از ماسک، محلول‌های ضدعفونی و دستکش، کفش­های جداگانه و ... مورد ارزیابی قرار میگیرد.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


منبع : مدیریت نظارت برموادغذايي، آشاميدني،آرايشي و بهداشتي (حدیث ربانی چاپ مطلب ارسال خبر به دوستان





رتبه بندی شما به مطلب فوق:


دیدگاه‌ها 0 نظر

این مطلب فاقد نظر می باشد.








جستجو
ماسک بزنیم (۱۱۷۱ بازدید)

برای مشاهده اوقات شرعی کلیک نمایید ...