برگزاری کلاس های آموزشی مراقبت های قبل بارداری،زایمان و پس از زایمان ویژه مادران باردار شهرستان شیروان
مادران باردار تحت پوشش مراکز بهداشتی و درمانی شهرستان شیروان از کلاس های آموزشی مراقبت های قبل بارداری،زایمان و پس از زایمان بهره مند می شوند.
به گزارش « وب دا » سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان شیروان با بیان این مطلب که دوران بارداری و پس از زایمان به مراقبت های خاص و ویژه نیاز دارد، گفت : تهیه و تکثیر فرم ها و پمفلت های آموزشی حاملگی های پر خطر ،بیماری های قلبی در بارداری و خطرات حاملگی های بالای 35 سال، برگزاری کلاس آمادگی برای زایمان برای آموزش مادران باردار و خرید تجهیزات لازم و برگزاری کلاس آموزشی مراقبت های پیش از بارداری اقداماتی است که برای حمایت از مادران توسط مراکز بهداشتی و درمانی این شهرستان برگزار می شود.
دکتر «حسین زارع» تصریح کرد :تاکنون 260نفر واجد شرايط طرح توزيع سبد غذايي بنياد علوي در 2 نوبت از مراكزبهداشتي درماني روستايي شهرستان شیروانسبد غذایی دریافت نموده اند.
وی اظهار داشت: از ابتدای امسال 17 نفر از مادران باردار نیز بخاطر بارداری پرخطر و داشتن وضعیت نامناسب مالی بطور رایگان خدمات دریافت کردند.