parcham جهش تولید با مشارکت مردم
  • 1402/01/20 - 10:32
  • - تعداد بازدید: 30
  • - زمان مطالعه : 3 دقیقه
  • /ZfG9

اینجا فاصله‌ای بین مردم و مسئولان نیست

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی به همراه جمعی از معاونان و مدیران خود، در ادامه سلسله بازدیدهای میدانی از مراکز بهداشتی و درمانی استان برای احصای مشکلات و گسترش خدمات در مناطق محروم و شنیدن درد دل‌های مردم، اینبار روزه خود را در جمع کارکنان بهداشتی و مردم ساکن در دورترین نقطه فاروج افطار کرد.



به گزارش وب‌دا، حوالی ساعت 14 روز شنبه 19 فروردین‌ماه 1402 بود که استارت خودرو زده شد، این بار هدف چند مورد از دورترین نقاط روستایی شهرستان فاروج بود؛ روستاهایی با مردم مهمان‌نواز و خون‌گرم که علی‌رغم کاستی‌ها، استقبال پر شور و نشاطی از مسئولان دانشگاه داشتند.



 



اما بازمیگردیم به ابتدای مسیر؛ جایی که دکتر جواد شاهین‌فر، سرپرست دانشگاه با تیم همراه خود در مسیر این روستا بود؛ مسیری پر پیچ و خم و با زیبایی‌های طبیعی متعدد؛ هوای نیمه ابری نیز دلنشینی فضا رو دو چندان کرده بود؛ اما آرام آرام از طولانی شدن مسیر خسته شده بودیم.



 



به نظر می‌رسید یکی از دورترین نقاط روستایی برای نخستین نقطه بازدید مشخص شده بود؛ بعد از گذشت از شیروان و فاروج و چند روستای نزدیک به شهر، نهایت حوالی ساعت 16:30 بود که وارد روستای خرق شدیم.



 



دکتر شاهین‌فر در همان ابتدا به مرکز بهداشت این روستا رفت؛ جایی که با کمک خیران سر و شکل مناسبی به خود گرفته بود و این امر سبب شد توجه سرپرست دانشگاه جلب شود و مسئول این مرکز و شورای روستا مورد تحسین واقع شوند.



 



اما این به معنای نبود مشکلات نبود؛ افزایش تعداد روزهای حضور فعال پزشک در روستا یکی از خواسته‌های مردم این دیار بود که سرپرست دانشگاه با همفکری معاونان بهداشتی و درمانی برای حل آن چاره جویی کرد.



 



در ادامه به مرکز جامع سلامت خیرساز سرکشی شد؛ مرکزی که تقریبا آماده بهره‌برداری بود اما همچنان تجهیز نشده و پزشک نیز نداشت؛ دکتر شاهین‌فر با تصمیمی سعی کرد دو مرکز را هم‌افزا کند تا بخش عمده ای از مشکلات رفع شده و مردم خدمات مطلوب تری دریافت کنند؛ تصمیمی که مورد استقبال اهالی محل نیز قرار گرفت.



 



جلب رضایت مردم سبب شد پیش از رفتن یکی از اهالی که سید نیز بود، شعری برای سلامتی رهبر انقلاب، حمایت از مسئولان دلسوز و ایستادگی مقابل دشمنان بخواند و با این شعر رضایت خود را اعلام کند.



 



مقصد دوم روستای باشمحله بود؛ سرپرست دانشگاه در ابتدا از مرکز 115 این محل بازدید داشت و امکانات آمبولانس مستقر در روستا را بررسی کرد و برای رفع کاستی های آن دستوراتی بیان کرد.



 



در ادامه مرکز جامع سلامت روستا مورد بررسی دکتر شاهین فر قرار گرفت؛ ایشان پس از ورود به مرکز به تک تک اتاق ها از جمله آزمایشگاه، مامایی، داروخانه، دندانپزشکی و... سرکشی کرد؛ با مسئول هر اتاق به صورت جداگانه صحبت کرد و کاستی ها را مورد رصد قرار داد.



 



نگاه حل مسئله ای سرپرست دانشگاه باعث شده بود بیان هر کاستی، موجب اتخاذ تصمیمی شود که نفع آن مستقیم به مردم می رسد؛ در این راستا بنا شد بسیاری از امکانات مورد نیاز این واحد تامین شود تا نیروهای بهداشت و درمان بتوانند با شرایط بهتری به مردم عزیز روستا خدمت رسانی کنند.



 



اما گپ و گفت اهالی و مسئولان هر روستا با دکتر شاهین فر آنقدر گرم و گیرا بود که باعث شد با ورود به روستای سوم یعنی ینگه قلعه، صدای اذان نیز شنیده شود؛ در این روستا امام جمعه محترم شهرستان فاروج و فرمانده سپاه شهرستان نیز حاضر شدند و در کنار یکدیگر نماز را به جای آوردند.



 



سپس دکتر شاهین فر در کنار کادر درمانی این روستا بر سر سفره افطاری ساده نشست و ضمن باز کردن روزه، در همین حین نیز از مشکلات بیشتر جویا شد.



 



بخش پایانی این سفر نیم روزه، شنیدن درد و دل‌های کارکنان مرکز جامع سلامت روستای ینگه قلعه بود؛ کارکنان تک به تک مشکلات ریز و درشت را مطرح کردند و سرپرست دانشگاه با حوصله به تمامی آن ها پاسخ داد؛ پاسخ هایی که عمدتا با رفع مشکل مطروحه همراه بود.



 



برای مشاهده گزارش تصویری کلیک کنید


  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 11871
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید