parcham جهش تولید با مشارکت مردم
  • 1401/12/21 - 14:12
  • - تعداد بازدید: 41
  • - زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /ZvY9

توصیه‌هایی تغذیه ای در سفرهای نوروزی

مسئول واحد تغذیه مرکز بهداشت شهرستان بجنورد با توجه به نزدیک شدن به ایام عید نوروز و آغاز سفرها، توصیه‌های تغذیه ای این ایام را بیان کرد.

زینب محمدنیا روز یکشنبه 21 اسفندماه در گفتگو با وب‌دا اظهار کرد: با توجه به نزدیکی ایام عید نوروز و خرید های مواد غذایی مردم در سفر های نوروزی،توصیه می شود از تمام گروه های غذایی با رعایت تنوع و تناسب استفاده شود.



 



مسئول واحد تغذیه مرکز بهداشت شهرستان بجنورد تصریح کرد: می‌توانیم به منظور حفظ آب بدن در سفرهای نوروزی، روزانه 2 الی 3 عدد میوه مصرف و یا از لبنیات چون شیر و ماست استفاده کنیم.



 



محمدنیا اذعان داشت: در سفرهای نوروزی بهتر است از مصرف غذاهای سرخ شده مانند سوسیس، همبرگر و یا دیگر فست و فود و غذاهای سرخ شده پرهیز کنیم.



 



وی خاطر نشان کرد: حتما در سفرهای نوروزی به تاریخ تولید و انقضای محصولات و پروانه بهداشتی توجه داشته باشید تا دچار مسمومیت نشوید.



 



وی افزود:در سفرهای نوروزی با توجه به اینکه مسافت‌های طولانی را طی می‌کنیم نیاز است تا جهت کم آبی بدن از آب آشامیدنی سالم مورد اطمینان یا آب جوشیده استفاده کنیم و روزانه بین 8 تا 10 لیوان آب اشامیدنی مصرف کنیم تا در مسافرت های نوروزی هم از مبتلا شدن به عفونت های باکتریایی جلوگیری کرده باشیم هم دچار کم آبی بدن نشویم.



 



محمدنیا گفت: در صورتی که تمایل به مصرف غذا در رستوران داشتید حتما به وضعیت ظاهری رستوران و پرسنل آن توجه داشته باشید و از افراد بومی آن منطقه راهنمایی بخواهید.


  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 11715
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید