parcham جهش تولید با مشارکت مردم
  • 1402/07/25 - 13:37
  • - تعداد بازدید: 62
  • - زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /Zk99

درصد زیادی از علل نابینایی، قابل پیشگیری و درمان است

پزشک متخصص چشم و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با تأکید بر اینکه افراد سلامت چشمان خود را جدی بگیرند، گفت: بررسی دوره ای سلامت چشمان خود را انجام بدهید تا از سلامت آن‌ها مطمئن شوید.





دکتر علی عفتی‌زاده در گفت و گو با وبدا، با بیان اینکه افت شدید بینایی در یک یا هر دو چشم با حفظ اندکی از قدرت بینایی باقی مانده، نابینایی خوانده می شود، افزود: اختلال در بینایی یا کم بینایی، به این معنی است که بینایی فرد حتی با عینک، لنزهای تماسی، دارو یا جراحی بهبود نمی‌یابد.





وی با یادآوری اینکه یکی از اهداف روز جهانی نابینایی، توجه دادن عموم به اهمیت بینایی است، عنوان کرد: در جامعه برخی از افراد از بینایی کافی برخودار نیستند، بنابراین نیاز است که متناسب با نیاز و بهبود وضعیت آن ها سیاست گذاری های بهداشتی انجام و اقدامات مناسبی انجام شود.





دکتر عفتی زاده با بیان اینکه بسیاری از بیماریهایی که منجر به نابینایی می شود قابل پیشگیری و درمان هستند، افزود: دیابت یکی از شایع ترین علل نابینایی در کشور است، درگیری چشم  و در ادامه آن نابینایی ناشی از بیماری قند بسیاری جدی و قابل پیشگیری است.





وی تصریح کرد: بیماریهای چشمی دیگری مانند  آب سیاه و آب مروارید در صورت بی توجهی و عدم درمان به موقع، می تواند منجر به نابینایی فرد تا پایان عمر شود، در حالیکه با مراجعه به موقع به پزشک و درمان این بیماری ها می توان به راحتی از نابینایی و معلولیت پیشگیری کرد.





وی انجام معاینات دوره ای چشم، کنترل بیماری دیابت و توجه به سلامت و چکاپ چشمان دوره ای نوزادان نارس را مهم در پیشگیری از نابینایی موثر و ضروری دانست و گفت: حتی اگر مشکل و یا بیماری ای زمینه ای ندارید به صورت دوره ای از سلامت چشمان خود مطمدن شوید.


  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 12503
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید