parcham جهش تولید با مشارکت مردم
  • 1401/01/20 - 13:50
  • - تعداد بازدید: 21
  • - زمان مطالعه : 3 دقیقه
  • /Zm39

دستاوردهای حوزه سلامت استان مرهون فعالیت رسانه‌ها است

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی در اولین نشست با صدا و سیمای خراسان شمالی در سال 1401 بر تاثیر گذاری رسانه ها بر مولفه های اجتماعی حوزه سلامت اشاره و تاکید کرد دستاوردهای حوزه سلامت مرهون حضور به موقع رسانه های استان است.

به گزارش پایگاه خبری وبدا، دکتر سید جواد پور نقی با اشاره به نقش و ارتباط پررنگ سایر دستگاه ها با حوزه سلامت، افزود: دو سوم حوزه سلامت با عنوان مولفه های اجتماعی موثر بر سلامت بر عهده دیگر نهادهاست و بخش عمده ای از این حوزه در بستر اجتماعی برای این نهادها تعریف شده است.



 



وی با بیان این که با شیوع بیماری کرونا این بخش از حوزه سلامت بیشتر نمود یافته و ملموس تر شده است، ابراز کرد: این بیماری نشان داد که موفقیت های کنونی بدون حضور و همکاری سایر دستگاه ها، رسانه ها و مشارکت های عمومی حاصل نمی شد و البته رسانه ها در استان در خصوص بیماری کرونا پیش رو و پیش قراوول بوده اند و اقدامات مهمی نیز انجام داده اند.



 



وی با یادآوری این که کسب رتبه برتر واکسیناسیون در استان به مدد حرکت های خوب رسانه ها در استان محقق شده است، اعلام کرد: در شاخص واکسیناسیون و مشارکت مردمی استان دارای جایگاه والا و ارزشمندی است، توفیقی که با نقش رسانه‌ها در استان حاصل شده است چرا که با حضور رسانه ها توانستیم از زمان طلایی بهره‌گیری کنیم و به دستاوردی درخشان برسیم.



 



دکتر پورنقی عنوان کرد: ارتباط نزدیک تر با رسانه ها و احصاء نیازها می تواند به حرکت بهتر در این مسیر منجر شود زیرا آگاهی رسانه ها به مثابه چراغ راهی است که به اقدامات شفاف و حرکت درست در مسیر کمک می کند.



 



وی با بیان این که در برخی از شاخص های حوزه سلامت جایگاه مناسبی نداریم، تصریح کرد: با همکاری و حضور رسانه ها و جلب اعتماد عمومی می توان آنچه در واکسیناسیون انجام شد را در دیگر بخش ها تعمیم داد و به ارتقاء شاخص ها کمک کرد.



 



وی یادآوری کرد: سفر ریاست جمهوری  به استان می تواند نقطه عطفی در حوزه بهداشت و درمان باشد و باید با مشارکت فعال رسانه ها از فرصت های ایجاد شده بهره برد تا شاهد جهشی در این حوزه باشیم.



 



وی گفت: جهت ارتقاء شاخص‌های سلامت آماده همکاری با رسانه ها هستیم و از هیچ حمایتی نیز فرو گذار نخواهیم کرد.



 



مدیر روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی نیز در این دیدار با بیان این که مدیریت و بسیج افکار عمومی با همراهی صدا و سیمای خراسان شمالی محقق شده است، ادامه داد: این رسانه به عنوان خط مقدم خبررسانی در ارائه اخبار شفاف و درست بسیار موثر عمل کرده و منجر به جلب افکار عمومی نیز شده است.



 



مهندس مجید پورخیاط با تاکید بر اعتماد سازی توسط رسانه ها اضافه کرد: این نقش ارزنده رسانه ها دارای حساسیت ها ویژه ای است و باید با دقت نظر خاص انجام شود به نحوی که منجر به بهره گیری از ظرفیت های درمانی استان شود.



 



وی خواستار بیان کمبودهای حوزه سلامت به زبان رسانه شد و تاکید کرد: محرومیت های استان به ویژه در حوزه سلامت به ضرر مردم است و مطالبه گری های رسانه می تواند در رفع این محرومیت ها تاثیرگذار باشد.



 



وی بر حفظ و حراست از ارزش های فاخر حوزه سلامت در استان تاکید کرد و گفت: با روایت گری ها یاد و خاطره شهدای مدافع سلامت را زنده نگه داریم و با ایجاد تاریخ شفاهی از آن ها پاسداری کنیم.



 



وی گزارشی نیز از همکاری دانشگاه با صدا و سیمای استان ارائه و اعلام کرد: در سال گذشته 350 عنوان برنامه مرتبط با حوزه سلامت با همکاری دانشگاه و رسانه ملی در استان تهیه شده است.



 



وی با بیان این که در دو سال گذشته ارتباط بسیار خوبی بین واحد خبر صدا و سیما برقرار شده است، افزود: به نحوی 17 هزار ارتباط خبری با این واحد برقرار شده و اخبار حوزه سلامت منعکس شده است.



 



حجت الاسلام فرزانه سرپرست دفتر نمایندگی نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی نیز در این دیدار گفت: صدا و سیما یک دانشگاه بزرگ فرهنگ سازی است که می تواند در کاهش هزینه های حوزه سلامت موثر باشد و کارکردها خوبی داشته است.



 



بر اساس این گزارش در این دیدار، برخی از معاونان دانشگاه عوم پزشکی استان، مدیر کل صدا و سیمای استان و دیگر مسئولان صدا و سیما نقطه نظرات و مسائلی را مطرح و راهکارهایی را در راستای افزایش تعاملات رسانه‌ای ارائه کردند.


  • گروه خبری : آخرین اخبار دانشگاه
  • کد خبر : 10737
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تنظیمات قالب
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید