به گزارش روابط عمومی، در آبان ماه سال جاری کارشناسان واحد مهندسی بهداشت محیط و حرفه ای شبکه بهداشت و درمان راز و جرگلان، طی بازدیدی مشترک با همکاری همه جانبه اداره صنعت، معدن و تجارت و همچنین پرسنل اماکن نیروی انتظامی در طرح تشدید نظارتها، به بررسی کلیه نانواییهای سطح شهرستان پرداختند.
مهندس "سوناگل افشین" مسئول واحد مهندسی بهداشت محیط وحرفه ای شبکه بهداشت و درمان راز و جرگلان، هدف از انجام این طرح را ارتقاء وضعیت بهداشتی مراکز تهیه وتوزیع مواد غذایی حساس مخصوصا نانواییها عنوان نموده و افزود: اولویت این طرح بهبود وضعیت بهداشت فردی ،بهداشت مواد غذایی ، بهداشت ابزار وتجهیزات بوده و آموزش شاغلین نانواییها در خصوص این موارد، همچنین ممنوعیت استفاده از جوش شیرین و افزودنیهای غیر مجاز و کاهش مصرف نمک از نکات برجسته این طرح می باشد.
وی تصریح کرد: در طی این طرح ضمن بازدید مشترک ، آموزشات و تذکرات لازم در راستای بهبود وضعیت بهداشتی نانواییها داده شد.
خانم افشین در پایان بر توانمند سازی متصدیان نانواییها و سایر مراکز تهیه وتوزیع مواد غذایی، همچنین آموزش مکرر متصدیان و انجام نمونه برداری مستمر در بازدیدها تاکید نمود.